Marion, bare Marion

Publisert: 03.okt.2010 @ 13:49 // marion, halling med kamera // 0 kommentarer

Hei og velkommen til min blogg. Mitt navn er Marion Glimsdal. Jeg er ei 17år gammel jente fra ei lita bygd litt utenfor Geilo. Ja, for alle vet jo hvor Geilo er. Geilo, ski/snowboard stedet, vet dere. Egentlig er det det samme hvor Geilo er, søk det opp om du plutselig skulle bli usikker. Jeg er født og oppvokst i denne lille søte bygda hvor det er kamp om det er best og bo i nord eller sør delen av bygda. Ja, det forklarer egentlig hvor liten bygda er. Jeg er den eneste jenta på 17år her, og det forklarer egentlig enda mer. 


Jeg kom til verden 19 Februar 1994. Fra dag en har jeg vært blid og fornøyd, men alltid hatt perioder hvor ingenting stemmer. Som person er jeg omsorgsfull, rettferdig, hjelpsom, av og til på bærtur og kan være morsom. Er veldig glad i hobbyen min, som er fotografering og redigering. Har eid et Nikon D60, men eier nå et Nikon D5100. Har en standar linse (18-55mm) og en tele-macro (70-300mm). Elsker musikk, klarer meg ikke uten musikk. Hører på det meste, men er veldig glad i techno. Musikk med bass er livet. Det kommer selvsagt litt an på dagen også. Noen dager er Metallica det beste, andre dager er rolige sanger det beste. På en god dag, funker alt. 

Familien min er alt. Broren min er verdens beste. Han er ikke bare verdens beste bror, men han er verdens beste venn også. Jeg vet at jeg alltid kan komme til han om det er noe, og jeg stoler 110% på han. Mamma og pappa er de beste foreldrene og jeg er evig glad i dem. Vi er tilsammen 18 søskenbarn, om jeg ikke tar helt feil. Pappa har 6 søsken, det er derfor på den siden familien er størst. Mamma har en bror og en halv søster. På mammas side har jeg 3 søskenbarn og det er også de 3 som er nærmest. På pappas side er jeg minst. Resten av ungene på pappas side, er mellom 19 og 45 et sted. Hvor mange tanter, onkler, filletanter og filleonkler jeg har, har jeg ingen telling på. 

Jeg har fullført 1-10. klasse, 1.vgs og begynt på 2.vgs. 1.året på vgs gikk jeg Helse og sosial, og har noen uker på helsefagarbeidern. Helsefagarbeidern var ikke noe for meg, så nå er jeg bare deltid på skolen for å fullføre fellefagene. Leter etter et sted å ha praksis om fotpleier. Jeg håper på å bli fotpleier i fremtiden. Hva som egentlig skjer på den fronten, vil tiden vise. 
Skolen har hele veien vist seg å være et ork, mye på grunn av de problemene jeg er så "heldig" å ha fått. Lese og skrive vansker er ikke det beste man kan ha, når det kommer til skole. Men for all del, jeg har overlevd. :-)

Jeg blogger om det som faller meg inn. Men blogger aldri om mote eller sminke tips. Jeg tror ikke jeg er den rosa-bloggern. Jeg er ikke helt der. Jeg er mer glad i fart og spenning, enn sminke og mote.
Noe du lurer på? Spør!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits