noen kilo lettere

Publisert: 10.okt.2011 @ 23:59 // Bloggnytt // 0 kommentarer

Etter at jeg bestemte meg for å slutte på videregående, har tankene vært mange og jeg har ikke vært meg selv 100%. Jeg har veid mye på det positive og det negative, men det negative har hele tiden vært det tungeste. Uansett hvor mye man prøver å vri det til det positive, kommer det en ny negativ ting, det er synd, men sånn er det bare. Det finnes sikkert 100 positive og negative ting ved det valget jeg har tatt. Men nå får det bare stå til. Jeg angrer ikke, ikke enda ihvertfall. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Selvsagt, jeg kommer til å savne klassen kjempe mye, men jeg ser de jo hver mandag og hver fredag.♥

Nå gleder jeg meg bare til tiden fremover. Gleder meg til å starte ferden min i praksis som fotterapeut. Satser på at det blir knall, og at jeg får et år med masse nyttige kunnskaper! :-) 


 Kjenner meg ihvertfall noen kilo lettere. Har riktignok ikke vært på vekta å sjekka, tror heller ikke jeg kommer til å gå oppå der for å sjekke. Her telles følelsen mer enn et idiotisk tall! :-) 

Hvordan føler du deg om dagen? Fin, normal, unormal eller kanskje litt klein? Du har fasiten, har du ikke? ;-)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits