Diskusjoner

snus og sånt

Publisert: 12.jun.2011 @ 22:23 // Diskusjoner // 12 kommentarer

Hey! 
Nå har jeg akkurat lagt meg tilrette på sofaen på rommet. Etter å ha herja litt rundt med Kira og Amiga. Deilig å se dem igjen. To herlige vovvaer! ♥ 

Men jeg har noe å snakke om, for en gangs skyld. Jeg vet det er mange meninger om det ute i den store verden. Og jeg vil høre dem! Selvsagt, det handler om snus og røyk! Alkohol er et kapittel for seg selv, kan ta det en annen gang. 
Jeg selv har vært ung og dum. Dere vet, i ungdomsåra skal alt prøves! Igjennom hele 9.klasse røyka jeg, ikke bare noen røyk om dagen, men faktisk en hel 20 pakkning. Det er ille !! Den dag i dag, angrer jeg som faen! (Beklager stygge ord!) Det er greit, er du 18år og faktisk får lov til å røyke, værsågod - ødlegg livet ditt! Men kjære småfolk, røyking har aldri vært kult! Ikke snusing heller for den sags skyld. Jeg hater faktisk meg selv, for at jeg røyka før og snuser nå. Jeg skammer meg, virkelig! 
Den gang jeg var ung (kremt, er det enda...), trodde jeg det var dritkult å røyke! Fy faen så mange venner jeg kunne få av det. Men NEI! Man får ikke flere venner av å snuse og røyke! Jeg er et levende bevis. Jeg var riktignok mer sosial da jeg røyka. Måtte jo for faen til Geilo for å røyke, så ikke mamma og pappa skulle merke noe. Men det sosiale, kunne vært like så bra om jeg ikke var så dum. 
Altså, jeg ser fler og fler eksempler på jenter (spesielt), som røyker/snuser - fordi det er sååååå kult. Jeg synes rett og slett det er drit stygt. Jeg snur meg når jeg ser det. Jeg hater synet. Det ripper på en måte opp i gamle minner, I hate it! 

Jeg er riktignok en dum person selv, som faktisk skriver sånne ting. Og snuser selv. Men jeg hater meg selv for at jeg gjør det, jeg har lenge prøvd å slutte. Men det er verre enn du tror. Jeg skjønner ikke, jeg blir rolig av det og jeg konsentrerer meg bedre! Jeg er rett og slett avhengig. FAEN!  
Det jeg egentlig skal frem til, er at det er ikke verdt ei jævla krone å prøve! Du får ikke noe bedre liv av det, verre faktisk. Også trenger jeg DIN MENING! 
Hva mener egentlig du om snus og røyk? 

Gutter sjekker jenter på nettby

Publisert: 04.okt.2010 @ 00:58 // Diskusjoner // 3 kommentarer

Hva skal man si? Når jeg tenker meg om, har jeg mye å si om akkurat dette.

Greit, jeg innrømmer at noen av de som nå er noen av mine beste venenr, fant jeg på nettby. For bare å ha nevnt noen, så er det: Gunn, Kai Arne, Tor Egil, Kenneth Alexander og Kenneth. Ja, da vet dere hvordan jeg og Gunn fant hverandre også. Gunn, Kai Arne og Tor Egil skrev jeg vel egentlig til, fordi jeg så at de bodde i sammen kommune som meg. Da må man jo bare! Men at gutter i denne tid sjekker opp jenter på nettby, tenker jeg blir helt feil. Hvor mange brev har vel ikke jeg fått i det siste med "Du har deilig kropp, treffes?" og "Sinnsykt fin, msn? møtes?".. Oh no, glem det, gutter!

For å teste ut litt, slang jeg meg på med alt han ene sa, og for 1time eller 2 siden, spurte han meg om nr mitt, da sa jeg bare "Det er hemmelig!" , og fikk kunn tilbake daså.. Skjønte jo hva han ville ha! Gutter som sjekker jenter på nettby, blir helt feil. Da er du ikke mann nok til å gå bort til ei jente å be henne med ut! 
Jeg tror veldig mange jenter går på det der, grunnet fine ord og kyss meg bak.. Greit, de går på - men de legger ut ALT for mye info om seg selv på brevene. Mobil nr, hvor de bor, hele navnet sitt osvosv.. Vet det er mange jenter som sjekker gutter også, skal ikke bare gi gutta skylda, fordi jeg selv er jente. Men det er nok guttene som er verst på akkurat det der! Det eneste jeg vil oppnå med dette, er å si at det er patetisk!

Blir du sjekket opp på nettby? Eller kanskje du sjekker opp en gutt/jente?
Hvis ikke, hva synes du egentlig om det?

hits