Innkjøp

ny jakke

Publisert: 04.okt.2011 @ 19:19 // Innkjøp // 1 kommentarDa var den lille turen til store Gol unnagjort og jakka er et av veldig få innkjøp. Meg og shopping funker ikke helt sammen, jeg kjøper bare det mest nødvendige, og denne gangen var det jakke. 
Jakken er kjøpt på cubus og jeg betalte bare 499kr for den. Den er jo konge varm! :-) 

Hva synes du? 

innkjøp // 15082011

Publisert: 16.aug.2011 @ 14:24 // Innkjøp // 2 kommentarer

Første gangen jeg har vært på Gol, med bare 3 innkjøp, hehe. Synes egentlig ikke det er så mye på Gol lenger. Men jeg er heller ikke noe shoppe menneske, jeg kjøper det jeg trenger, ferdig med det. Så sånn kjempe interresant er det nok ikke! 

Er du glad i shopping?  

glad-dagen

Publisert: 08.jul.2011 @ 16:43 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hey! 
I natt har jeg hatt en hel natt med søvn, utrolig nok! Jeg sovnet i et tiden, MED lyset på. Lyset slo jeg av når jeg våknet i 2-tiden! Haha.. Skjønner ikke helt hva jeg surra med i gårkveld. Men jeg har ihvertfall sovet en hel natt! :-) Igår var jeg og mamma på Gol en tur. Vi kjøpte inn noe nye ting til gangen, siden den er mala. Men jeg kjøpte meg også litt diverse.  

Kjøpt på kremartunet på Gol. Parfymeriet. 635,- 

Caps. kjøpr på en eller annen sportsbutikk. 179,- 
Skjorte. Kjøpt på cubus, aner ikke pris!  

Hva synes du?  

dagens innkjøp

Publisert: 17.jun.2011 @ 21:15 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hey! 
Da er jeg endelig kommet hjem igjen, etter rundt 13timer ute av huset. Er godt å være tilbake i kosedressen, med datan på fanget og musikken så høyt som passer meg akkurat nå. Først var det 4 laaange timer på skolen, før turen gikk opp igjen på hybelen. Hybelen jeg ikke har satt mine ben innenfor på 4-5mnd. Pappa driter penger, så det går fint! Idag var jeg der for siste gang, egentlig en ganske god følelse. Har vasket meg ut derfra idag, DIGG! Nå skal jeg tilbringe 3år hjemme, så brått jeg ikke finner meg kjæreste, som jeg har et sykt ønske om å flytte sammen med. Det er egentlig noe jeg tviler på, men kan jo håpe. Haha! 
Men ihvertfall, jeg og mamma var en liten tur på Ålingen idag og jeg endte selvsagt med nye sko! Det trengte jeg virkelig, mine aller beste sko er bare et stor hull nå, så var vel egentlig på tide å bytte dem ut.

Nike. Eurosko (?). 1195 ,-.
Er super fornøyd med dem, og håper de vil vare like lenge som mine kjære Puma sko! :-)  
Ja, jeg gir så mye penger for et par sko. Jeg skal ha kvalitet på skoa jeg kjøper. Både fordi jeg går skjeivt og fordi jeg sliter med ryggen!

Har du slike sko? Er du fornøyd med dem? 

6999kr fattigere

Publisert: 14.jun.2011 @ 17:07 // Innkjøp // 2 kommentarerSånn går det når Marion PLUTSELIG bestemmer seg for noe. Ender som regel med noe dyrt, hehe! Men hallo, jeg er stor fornøyd! :-) Tror kanskje det blir litt videoblogging fremmover. Hva tror dere om det?

Hvilket kamera har du?

pakke i posten

Publisert: 28.mai.2011 @ 15:51 // Innkjøp // 1 kommentar


Webcam kvalitet, hjerte! 

Endelig kom de søte dekslene jeg bestilte for en stund siden. Veldig fornøyd med de. 
Hva synes du om de? Dagens lille innkjøp

Publisert: 26.mai.2011 @ 21:51 // Innkjøp // 5 kommentarerRing fra gullsmeden på Geilo. 229kr. (Den på lillefingern)
Ringdilla, jeg? nei :-) Har bare 7styk. liksom!  
Fler enn meg som liker ringer? 

I skrivende øyeblikk, sitter jeg i stua og ser på paradise hotel sammen med mamma og et glass med vann. Shit, det har klikka for meg. Før drakk jeg BARE cola, og da mener jeg virkelig BARE cola. Mens nå drikker jeg bare vann og faris bris. Hmm, muliggens godt inn for å gå ned i vekt nå ja.

vann! <3 

Drikker du mye vann? Bra for kropp og skjel det, vet du! 
 

innkjøp 160511

Publisert: 16.mai.2011 @ 19:46 // Innkjøp // 13 kommentarer


Jakke fra Cubus - husker ikke pris, men var 50%, lucky me!

sokker, oii - der var dere heldig - prisen står på! :-)

Globus - som man kan putte penger på, selvsagt - hva ellers? Bohus 179 kr.

Rockering (?) Treningsring tror jeg vi kaller det. 499 på life. Her skal det trenes, det skal ihvertfall være sikkert. Den veier 1,7kg, til de spesielt interesserte! :-) Hei alle blåmerker! <3

Hva synes du om mine få, men gode innkjøp?dagens beste innkjøp

Publisert: 10.feb.2011 @ 22:13 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hei!
I dag fant jeg og min kjære mor ut at "jaa, vi stikker til Gol å bruker noen tusen". Yes, jaggu på tide. Og jeg innrømmer at ja, vi har nok brukt noen tusinger! Når'n handler for litt over tusen lappen på CUBUS, er det noe alvorlig galt. Men slapp av, det ligger i slekta! Ingen er helt gode i topplukket. Nok om det!
Vi var nede på den nye butikken på Gol, og gjett hva jeg fant. Nemlig! Jeg fant gensern jeg har sikla på i noen år nå. Selvsagt holdt det ikke bare med en, måtte jo ha to! 800kr borte. Shithappens!  
Jeg er storfornøyd! Jeg kjøpte gensern på bilde i mørkeblå, også kjøpte jeg jakka i rosa! Ja, av alle ting, så rosa! Har aldri vært så rosa av meg, men mamma ville jeg skulle ha den. Så hvorfor ikke? Det gjelder å tøye sine egene grenser!!!
Genser: 400kr.
Bjørn Borg buksa man ser litt av: 499kr. (kjøpt på B-jeans)
Klokke: 299kr (Kjøpt på life)

Ja, jeg er sånn at når jeg kjøper noe nytt. Tar det ikke lang tid før jeg faktisk har det på meg! ;-)
Har du en slik genser?
Hva synes du om den?
Hva har du gjort i dag?

Blakk

Publisert: 23.okt.2010 @ 16:03 // Innkjøp // 1 kommentar

Ja, er ihvertfall ikke langt unna! Eller kanskje? Jeg vet ikke, men jeg tror selv jeg er blakk, men har vel sikkert noen tusen på konto fremdeles. Jeg gikk tidlig fra skolen i går, fordi jeg skulle til legen halv 12. Får helt fnatt av det lege greiene. Jeg spurte om jeg fikk noen videre legeærklæring, som da altså gjalt ut skoleåret, men neida. Fikk bare for dagene jeg har vært borte. Det er så typisk! Kommer ikke til å få godkjent skoleåret jeg!
Men ihvertfall, etter jeg var ferdig hos legen, gikk jeg og mamma rundt på Geilo å surra - og selvsagt var det en jakke som bare MÅTTE friste meg, typisk!

Ja, var forresten ikke bare jakka. Men var jaggu lua og et belte også.Oh noo! Jakka kosta meg 2299kr, hvis jeg ikke husker helt feil. Jakka betalte jeg selv, beltet og lua betalte mamma. Kommer nok nærmere bilder senere! :-) For var jo selvsagt ikke bare der jeg kjøpte noe, kjøpe noe på Geilo Handerslag også! ;-) Kan ta bilder av det, og legge det ut senere!

Hvordan er det med deg, er du blakk?

Innkjøp DEL 2

Publisert: 09.okt.2010 @ 13:29 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hei søtinger!

I går sa jeg at jeg skulle legge ut resten av innkjøpene fra torsdag, så her kommer de! :-)

Skjerf hvit - 149 ,-
Skjerf brunt - 149 ,-
Leggvarmer lyse brun / mocca - 99 ,-
Leggvarmer grå - 129 ,-
Alt fra cubus.


Bukse - 899 ,-
Langarmet only genser - 159,50 ,-  (kjøpte en til i lys, men den har jeg på meg i skrivende øyeblikk.
Alt fra B-jeans.


Grå tights - 99 ,-
Svart tights, merkelig mønster - 199 ,-
(kjøpte en til, men har den på meg. 3 for 2!)
Alt fra cubus.


Timberland vinter sko - 1595 ,-
kjøpt på eurosko.

Og litt smått fra life. Husker ikke pris på noe av det!

Hva synes du om innkjøpene mine?

Dagens innkjøp DEL 1

Publisert: 07.okt.2010 @ 17:53 // Innkjøp // 2 kommentarer

Hei søtinger!
I dag har jeg hatt en alene dag sammen med mamman min. Kjempe koselig! Har brukt dagen veldig godt. Vi var på Gol, og brukte hele 1,5 time på cubus. Vilt, spør du meg! Synes egentlig ikke cubus er sånn veldig bra, men nå hadde de veldig mye fint og mange gode tilbud - så da måtte vi jo bare!

Tights fra Cubus - en for 99 -,  3 for 2!
Jakke fra Cubus - 399 -,
Skjerf fra Cubus - 149 -,
Sko fra Økonomisko - 499 -.

Synes selv jeg har gjort et godt innkjøp akkurat på det der. Støvlene er herlige! :-) Resten av de 100 innkjøpene mine kommer i kveld! For nå komme snart søte, gode og snille Marit og den herlige broren min på besøk, da blir det middag! :-) Hva synes du om innkjøpet mitt? :-)

Dagens innkjøp

Publisert: 06.okt.2010 @ 17:30 // Innkjøp // 3 kommentarer

Dette med at jeg bare skal inn å se på noe, ender fort med et kjøpt eller to! Det gjorde det i dag. Oii, der var 2000 +++ svidd av. Men jeg er super fornøyd. Bare for å få sagt det, så tror jeg pappa var mer iverig enn hva jeg var, sånn er det alltid! Var ingen hemmelighet, vi var tross alt på expert.

Stativ til kamera - 449 ,-

Ny linse - 1 799 ,- (hvis jeg ikke husker helt feil)

Nå skal det bli mange gode bilder her, tro meg! :-) Har alt hver ute å tatt noen, men er bare prøve bilder, så kommer noen senere. Samtidig så regner det ute, så ville ikke være ute så lenge, siden jeg ikke har noe som beskytter kamera ;-)

hits