februar 2011

geilo, here i come

Publisert: 28.feb.2011 @ 16:54 // Blogg // 0 kommentarer

Idag tenkte jeg at jeg kanskje skulle være litt sosial, bare for å ha vært det også. Stikker sånn veldig snart over til Geilo, for å møte Gunnmin, og sikkert mange andre folk. Skal bli deilig å komme seg ut litt, være litt hyper med kjent folket! Hva vi skal, er vel egentlig ikke helt klart enda - men regner med at vi stikker på bowlingen for å se bergenserne drite seg ut, haha..


Slenger med en god sommersang. Takk til Håvard som tipset meg om sangen! :-) Det er riktig nok ikke denne versjonen jeg liker best, men fant ikke den andre!

Hva skal du ikveld?
Har du ferie nå?

nytt design

Publisert: 28.feb.2011 @ 12:39 // Blogg // 2 kommentarer

.. Skal jeg være helt ærlig, så var jeg sinnsykt lei av det jeg hadde. Jeg bestemte meg for å bytte, og synes resultatet ble veldig bra! Nok en gang gikk jeg for et gratis design, selv om kanskje mange andre har det samme, vil det alikevel bli et lite preg av meg der. Designet er fra DENNE bloggen. Hun forklarer godt og det er lett å sette det inn i maler osv.


Bruker du gratis design?
Hva synes du om det jeg har nå?

tommel opp til ibux oppfinnern

Publisert: 27.feb.2011 @ 21:19 // Blogg // 4 kommentarer


Og tommel opp for webcam kvalitet!

Kunne ikke overlevd uten ibux. Synes ikke det er så gunstig å ligge å vri seg i smerter hele tiden, så hvorfor ikke leve på ibux en liten periode? Funker jo fett, det. Enkelte dager skulle jeg ønske jeg kunne bytte rygg med noen, bare via et knips. Men så enkelt er det jo ikke - selv om man gjerne skulle ønske det! Så for tiden er jeg i et forhold med ibux! :-)
Hvordan går det med dere?
Hva har dere gjort i dag?

jennifer lopez - on the floor

Publisert: 27.feb.2011 @ 18:09 // Music // 0 kommentarer
photography: noko nedsnødd

Publisert: 21.feb.2011 @ 12:25 // Photography // 1 kommentar


photography: nærmest mitt hjerte

Publisert: 20.feb.2011 @ 21:59 // Photography // 0 kommentarerbildet er ikke redigert.

Vet at dette er et veldig normalt bilde, men jeg virkelig elsker min kjære Iphone! :-)

photography: kakepynt

Publisert: 20.feb.2011 @ 09:51 // Photography // 2 kommentarer
Ingen av bildene er redigert. Hva synes du?

da var jeg blitt 17 også

Publisert: 19.feb.2011 @ 12:01 // Blogg // 0 kommentarer.. det betyr et år nærmere 18, og et år nærmere billappen! :-)

Jeg ble idag tidlig møtt av pappa som ropte "gratulerer med dagen". Ganske koselig egentlig. Jeg har også fått den første pakken. En pakke som fristet mamma i å skrive "gratulerer med 7års dagen!". Selvsagt var det Knerten Gifter Seg, jeg fikk. Aww, jeg digger Knerten! :-) Man ække voksen før'n tørr å væra barnslig!

Har du sett Knerten Gifter Seg?
Når har du bursdag?

nyter siste dag som 16

Publisert: 18.feb.2011 @ 17:11 // Blogg // 1 kommentar

Hei søtinger.
I dette øyeblikket ligger jeg så rett ut som man kan komme. Når jeg tenker meg om, er det egentlig ganske så herlig! At jeg i det hele tatt klarer å tenke, er et under. Min bror mener nemlig at jeg har kunn 2hjerneceller, den ene sitter i rullestol, den andre går bak og dytter. Yes, smarteste i familien jeg. Jeg skjønner egentlig litt hvorfor han sier det, jeg stiller tross alt sykt mange dumme spørsmål og gjør minst like mye dumt. La meg ta for meg episoden fra 2002-2003, jeg husker ikke når det var. Men tipper det er fra rundt 2002-2003 et sted.

Jeg husker ihvertfall at det var vinter, og jeg ville være minst like kul som alle de andre jentene jeg var venn med. Så hei, jeg tok meg en tur på trening i bakken, selvsagt med slalomski på. Det var en tur det, så gikk ikke det mer. 
Jeg husker jeg sto på toppen av bakken, og fikk fart nedover. Jeg var stolt over å i det hele tatt klare å stå på beina. Etter et lite stykke så jeg en person. Jeg skulle liksom til å svinge, men han kom mot meg, og ga meg enda mer fart. I det øyeblikket ble jeg enda mer stolt, over å klare å stå oppreist. Jeg gledet meg til å komme ned til mamma og fortelle at jeg klarte å stå oppreist HELE veien ned. Det var like før bakken var ferdig. Jeg så rett og slett INGEN ting. Det sier seg selv, at dette går til helvete. Jeg så som sagt ingenting, fordi det både snødde som faen, og jeg hadde av en eller annen merkelig grunn dogg på brilene. Men det lille jeg så etter litt, var at folk skulle kjøre igjennom det huset i bunn av bakken, så her var det bare å peise på og komme seg ned. Jeg smiler og fremdeles veldig stolt av at jeg klarer å stå oppreist. PANG! Før jeg hadde telt til tre låg jeg i heishuset, med 2stiger over meg. Jeg husker at heisen gikk en liten stund til, før de stoppen den og kom inn til meg. Mer enn det husker jeg faktisk ikke. Jeg husker bare at jeg satt og gråt - ikke så rart kanskje. Fikk et skikkelig slag, men sjekket det aldri. Noe som har ført til ryggproblemer nå. 

Her har du en kjempe historie fra min smarte barndom!
I morgen blir jeg 17, egentlig ikke noe stort, men jeg er et år nærmere billappen!!!! Shit, jeg gleder meg til lappen! 
Har du noen historier fra barndommen din som du vil dele?
Når har du bursdag?
Gleder du deg til billappen?
  


kongen av bastøy

Publisert: 17.feb.2011 @ 19:18 // Blogg // 2 kommentarer

.. Norge 1915 - En historie basert på virkelige hendelser Erling (17), ankommer Bastøy med sin egen agenda; å komme seg bort derfra fortest mulig. Hvor langt er han villig til å gå på bekostning av andre, for selv å slippe unna et undertrykkende og brutalt regime?

(google)

Klokken halv 12 i dag, gikk helse og sosial og påbyggnings klassen ned til kulturhuset på Ål. Avslappende skoledag må jeg si. Vi skulle nemlig se Kongen av Bastøy. Jeg har hørt at det er ikke så mange som liker filmen. Men helt ærlig, dette er en av de beste jeg noen gang har sett. Jeg liker filmer som er basert på virkelige historier. Jeg anbefaller virkelig folk å gå å se den på kino. Den er virkelig verdt pengene! Jeg sier ikke så mye om filmen, da blir poenget med den borte. Men helt ærlig, løp å se!

Har du sett Kongen av bastøy? Hva synes du isåfall?
Har du tenkt til å se den, om du ikke har sett den?

photography: lovehearts

Publisert: 17.feb.2011 @ 08:21 // Photography // 1 kommentarBildet er redigert på kamera. (til svart hvit)

Hva synes du? 

photography: i love you

Publisert: 16.feb.2011 @ 13:49 // Photography // 12 kommentarer
Hva synes du?

Du skremte meg først, men jeg var tørst

Publisert: 14.feb.2011 @ 18:50 // Music // 12 kommentarer

.. Så drakk jeg deg pen, som prinsesse Madelen.


Fler enn meg som er hekta?

den perfekte søndagskosen

Publisert: 13.feb.2011 @ 16:19 // Blogg // 4 kommentarer


Pc-en, kaffi og snus, that's life!

I dag har jeg gjort svært lite, har vel egentlig løpt opp og ned trappa, egentlig bare for å se litt på hver tv. Haha, hvilket liv? Men helt ærlig, søndager er dau kjedelige. Kompisene er fyllesjuke, og orker ikke svare på meldinger, venninner på jobb og det samme er foreldrene mine. Flott, super kult med søndag! Og ja, mamma jobber på morsdagen. De jobber veldig enkelt hver sinnsyke dag. Så sånn er det! Men alikevell, gratulerer med morsdagen, mutter's! :-) loveyou!♥

Hva har du gjort i dag?
Kjedelig med søndager?
Feirer dere morsdag i din familie?

i'd Rather be with you

Publisert: 13.feb.2011 @ 10:21 // Music // 2 kommentarer
god morgen.

Publisert: 12.feb.2011 @ 10:16 // Blogg // 1 kommentar

Da er jeg omsider oppe, etter 13timer søvn. Aner ikke hva som gikk av meg i går, men jeg gikk ihvertfall å la meg når klokken var 20:00, av en eller annen syk grunn. Men nå er jeg oppe, ny dag og nye muligheter. Tanken på å bruke lørdagskvelden sin på jobb, er ikke fult så kul - men greit nok.
Akkurat i dette øyeblikk, sitter jeg helt avslappet på mitt kjære rom å  prøver desperat og våkne. For å våkne, funker alltid kaffi fett!

Webcam ♥

Noen som er våken?
Har du smakt starbucks? Isåfall, hva synes du om den?
Hva skal du ikveld?

Endelig flyttet ned igjen

Publisert: 11.feb.2011 @ 15:13 // Blogg // 0 kommentarer

Hei!
Siden jeg har vært en del sjuk i det siste, har jeg valgt å bo på rommet mitt opp. Men nå har jeg flyttet ned igjen i min kjære kjeller. Og endelig har jeg fått meg litt større TV, sofa og bord. Kunne virkelig ikke blitt bedre!

Oii, var dårlig bilde. Menmen, orker ikke lade kameraet, så det første og beste!

Oii.. Ikke helt ferdig med å flytte enda, gitt! haha.. Rotehue nr.1! Til de spesielt interresserte, så er tven en 37" LG tv.. De 4øla som står på gulvet, selges sinnsykt billig.De har stått i 2år, men sikkert like gode. Bud? 


Er riktignok litt liten plass, men jeg trenger ikke så mye mer. Liker det sånn jeg!
Er du et rotehue?
Har du sofa og tv på rommet?

dagens beste innkjøp

Publisert: 10.feb.2011 @ 22:13 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hei!
I dag fant jeg og min kjære mor ut at "jaa, vi stikker til Gol å bruker noen tusen". Yes, jaggu på tide. Og jeg innrømmer at ja, vi har nok brukt noen tusinger! Når'n handler for litt over tusen lappen på CUBUS, er det noe alvorlig galt. Men slapp av, det ligger i slekta! Ingen er helt gode i topplukket. Nok om det!
Vi var nede på den nye butikken på Gol, og gjett hva jeg fant. Nemlig! Jeg fant gensern jeg har sikla på i noen år nå. Selvsagt holdt det ikke bare med en, måtte jo ha to! 800kr borte. Shithappens!  
Jeg er storfornøyd! Jeg kjøpte gensern på bilde i mørkeblå, også kjøpte jeg jakka i rosa! Ja, av alle ting, så rosa! Har aldri vært så rosa av meg, men mamma ville jeg skulle ha den. Så hvorfor ikke? Det gjelder å tøye sine egene grenser!!!
Genser: 400kr.
Bjørn Borg buksa man ser litt av: 499kr. (kjøpt på B-jeans)
Klokke: 299kr (Kjøpt på life)

Ja, jeg er sånn at når jeg kjøper noe nytt. Tar det ikke lang tid før jeg faktisk har det på meg! ;-)
Har du en slik genser?
Hva synes du om den?
Hva har du gjort i dag?

snakke litt med meg, prate litt med deg

Publisert: 09.feb.2011 @ 19:22 // Music // 0 kommentarerFlere enn jeg som er hekta eller?


Minner!

Publisert: 06.feb.2011 @ 13:49 // Tanker // 1 kommentar

Hei søtinger!
Jeg har tenkt en del i det siste, jeg har hørt mye på musikk og det får meg til å tenke enda mer! Nesten alle sangene jeg hører på/ har på mobilen, er sanger som minner meg om forskjellige personer. Så jeg vil si at sangene får meg til å smile, når jeg tenker på alle minnene som ligger bak! Tenkte jeg kunne legge ut en liten liste:
Gritz - My Life Be Like (Ooh Ahh)
Minner meg sykt mye om Andreas. Rett etter at han hadde fått lappen, var vi på Gol for å se russerevyen, og etter det stakk vi innom Ål og kjørte rundt der i noen timer! Og dette var sangen som ble spilt KONSTANT! Herlige minner.


Ozzy Osbourne - Mr. Crowley
Sangen det absolutt bare er gode minner til. Det er sangen til beste jenta mi (Viel) og meg.. Det er sangen som vi spilte HELE tiden på Guitar Hero, den tiden vi var kule nok til å henge på kafen på Geilo. Men det er fortsatt en av sangene våre. Vi har riktignok MANGE fler!


Guru Josh Project - Infinity.
Minner meg om Ole Johan, eller Oj om du vil! Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, men var nok fordi det var den som ble mest spilt når vi hang sammen. Her er det selvsagt ikke bare en sang, men rett og slett hele Hard Dance Manian. Gode minner! :-) savner deg, kompis!  


Inna - Hot
Haha, må nesten le litt når jeg hører den sangen. Den minner meg bare på Håvard, denne sangen gikk om og om igjen i bilen hans. Synes fortsatt jeg hører at han synger med, herlig! ;-)


Dildon Sven
Dette er en av "fest-sangene" fra festene Charlotte hadde. Husker best nyttårsaften 2009-2010. Alle sang med på den sangen, og den ble spilt mange ganger på rad. Mens jeg og en kompis fant ut at vi kunne en som var bedre, nemlig DENNE:
Brittas f***a.

Det finnes nok mange flere sanger jeg har minner med, men disse er de jeg husker aller best. Må nesten bare smile litt, når jeg hører på dem og tenker igjennom hva som er minnene bak dem!

Har du noen sanger som det er mange minner bak?

Foto: Gunn.  Vil du lese om hva jeg gjorde i går, kan du trykke på bildet.

KLAR FOR HELG

Publisert: 03.feb.2011 @ 20:18 // Blogg // 1 kommentar

Heisann!

For første gang på ganske lenge, har jeg en helg forran meg jeg ser frem til. Jeg har nettopp snakket med Gunn, og vi har funnet ut at imorgen, imorgen stikker vi på UKM. Jeg gleder meg kjempe masse og håper det blir helt supert. Det er hele 30 innslag fra Hol kommune, og det er sinnsykt masse. Så jeg tror vi kommer til å få 10 000 makk i rompa! Men da går vi, hvis det blir for ille! 
Lørdag er det vist scooter show eller noe i bakken, så håper jeg kan få med meg det også! Hadde vært sinnsykt fett, ihvertfall.  Men vi får se, må se når det begynner osv. først! Hva skal du i helgen?

Det er ikke lenge siden jeg kom hjem igjen, etter å ha vært både på skolen og innom hos brodern!

Kira! <3

Siden brodern nettopp har pussa opp huset, er det idag skrudd opp møbler. Og det blir KNALL fint. Jeg skal huske kameraet en dag og ta noen bilder til dere. Bilde over er tatt i stua, der Kira prøver den nye sofaen! Herlig! :-)
Informerer om at brodern og dama, de eier VIRKELIG stil! Love it!

hits