mai 2011

jeg ser deg overalt

Publisert: 31.mai.2011 @ 20:52 // Tanker // 0 kommentarer

Jeg er lei. Jeg hater å måtte se deg hele tiden. Du er jo ikke blandt oss lenger. Jeg er hele tiden på vei bort til det jeg tror er deg, idet jeg kommer på at du ikke er blandt oss lenger. Det er så uvant. Verden er urettferdig. Hvorfor tar egentlig Gud de beste først? Det hele er uvirkelig. La det være en vond drøm. Jeg orker ikke dette mer, jeg takler det ikke. Kom tilbake, jeg trenger deg. Skjønner du det? KOM! Det hjelper ikke å prøve å være sterk, for det klarer jeg ikke lenger. Jeg trenger deg, sårt. Jeg savner deg! 
Vi sees en dag, vennen! Hvil i fred ♥ Iloveyou! 

photography 29052011 - amiga

Publisert: 29.mai.2011 @ 22:24 // Photography // 18 kommentarer

Tenkte jeg kunne dele det nye familie medlemet med dere. Lille Amiga. Voffsen til broren min og kjæresten hans. Altså tante ungen min! :-)

Kom ikke til meg å si at hun ikke er nydelig! 
Hva synes du om bildene? 

spilleliste uke 21

Publisert: 29.mai.2011 @ 14:50 // Spillelister // 1 kommentar

Claude Kelly - I hate love

Tyler Hilton - I believe in you

Jay Sean - Light off


The Band Perry - If i Die Young

Tony Ray - La Trompeta

Hva synes du? 

blir rastløs av det her

Publisert: 28.mai.2011 @ 22:50 // Blogg // 1 kommentar

Hei søtinger! 
.. Jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg for tiden. Ryggen har slått seg vrang igjen, og har ikke lyst til å samarbeide med meg. Jeg har alt for mye energi i kroppen til å ligge rett ut hele dagen. Nå er jeg lei. Jeg vil opp av senga/sofaen, jeg vil trene. Ikke ligge her og synes synd på meg selv og spise godteri. Nå er det sikkert mange som tenker "jammen hvorfor i all verden sitter hun ikke oppe, hvorfor går hun ikke seg en tur?". Joda, det er fordi da belaster du ryggen mye mer enn når du ligger på ryggen med beina litt opp i høyden. Så har dere kanskje lært noe nytt i dag også! Værsågod. Og hipphurra for at nesten alt av smertestillende har sluttet å virke på meg. Tipp, topp, tommel opp, bruk kondom! Forresten, noen som vet om noe man kan gjøre for å strekke ut ryggen? 

Smile, life gets better.
 

Når det er sagt, så ligger jeg egentlig å leter etter nye sanger. Skal mekke sammen en sommerliste, for sommeren 2011. Har jo ikke bedre å gjøre så.. Har du noen gode låter du vil dele med en stakkarslig halling med vondt i ryggen? 

pakke i posten

Publisert: 28.mai.2011 @ 15:51 // Innkjøp // 1 kommentar


Webcam kvalitet, hjerte! 

Endelig kom de søte dekslene jeg bestilte for en stund siden. Veldig fornøyd med de. 
Hva synes du om de? Dagens lille innkjøp

Publisert: 26.mai.2011 @ 21:51 // Innkjøp // 5 kommentarerRing fra gullsmeden på Geilo. 229kr. (Den på lillefingern)
Ringdilla, jeg? nei :-) Har bare 7styk. liksom!  
Fler enn meg som liker ringer? 

I skrivende øyeblikk, sitter jeg i stua og ser på paradise hotel sammen med mamma og et glass med vann. Shit, det har klikka for meg. Før drakk jeg BARE cola, og da mener jeg virkelig BARE cola. Mens nå drikker jeg bare vann og faris bris. Hmm, muliggens godt inn for å gå ned i vekt nå ja.

vann! <3 

Drikker du mye vann? Bra for kropp og skjel det, vet du! 
 

i hate love

Publisert: 25.mai.2011 @ 23:29 // Music // 1 kommentar


photography 25052011

Publisert: 25.mai.2011 @ 18:22 // Photography // 0 kommentarerNikon D60, tamron 70-300mm tele-macro.  Jeg er fotografen!

Hva synes du? 
Haha, må bare le litt. For nå sitter jeg igjen med følelsen av å ha maur over hele meg.  

jeg savner deg, solstråle

Publisert: 24.mai.2011 @ 21:06 // Tanker // 1 kommentar


_ privat

Det er så uvirkelig. Jeg klarer ikke å skjønne at du er borte. Hvem hadde trodd det om den største glede-sprederen på denne jord? Hvem hadde trodd at det hele skulle ende sånn? Det er så uvirkelig. Mange minner, minner som aldri glemmes! Du var alltid så god. Du hadde alltid så mange glupe kommentarer. Du fikk meg alltid til å smile. Og jeg vil aldri glemme det smilet du hadde, når du fikk til noe! Elsket det. Det samme smilet hadde du, når du klarte å få meg irritert. Noe som skjedde veldig ofte, flink var du! :-) 
Jeg kommer aldri til å glemme natten vi snakket på msn, da du drakk vet du!? Du var så skjønn der du satt og drakk alene. Med litt selskap av meg da! Du lo av alt jeg sa, og jeg kunne ikke annet enn å le selv, når du lo. Det smittet! Alltid når du var glad, smittet det over på alle andre. Din lille søte glede-spreder! ♥
Alle timene vi har på bowlingen, er uforglemmlige timer. Hva fant vel ikke vi på der? Vi snakket om alt, vi maste på folk - slik at de kom seg ut og vi kødda alltid med maten. Griser, vi? Nei. :-) 

Jeg savner deg så utrolig mye, Alexander! Skulle ønske jeg kunne spole tilbake i tid, kanskje ting ville blitt bedre da? Jeg har ikke ord, skulle ønske alt bare var en vond drøm! Håper du har det bedre der du er nå! Få resten av englene til å smile, slik du fikk dine venner til å smile! Lær englene det du var best på. De vil elske det og deg! Du har fått en plass i hjerte mitt, og plassen vil være din for evig tid! Ingen vil fylle den plassen så godt som du gjorde! 
Hvil i fred, go' gutten min! Du er høyt elsket, og dypt savnet! ♥ 

føler seg ikke akkurat riktig behandlet

Publisert: 23.mai.2011 @ 21:04 // Tanker // 2 kommentarer

Hey! 
Først må jeg få si at det har vært en lang dag, og etter skole, middag og trening - har jeg endelig slått meg til ro med musikk og alt mulig annet som finnes på nettet. Utenom porno, vel å merke! Skolen i dag, tok av - på en måte, på en annen måte ikke. Vi har hatt om lover og regler i 6 TIMER. Tørt stoff spør du meg, men må jo bare sette meg inn i det. Middagen var god. Sykkelturen med pappa var hard. SÅ over på overskriften.

Jeg er riktignok ikke stolt av det, men det er en del av meg - og det må respekteres! Jeg har en form for svak dysleksi, eller noe. Er egentlig ikke sikker på hva "diagnosen" er jeg. Eller kanskje vi skal kalle det lese og skriveproblemer? Det høres litt penere ut enn dysleksi. Men okei! Jeg skal ihvertfall ha tilrettelagt engelsk. Noe som jeg faktisk ikke har merket så mye til. Jeg kjenner jeg er litt lei av hele skolesystemet. Idag sa nemlig engelsk læreren min at jeg ikke får mer enn karakter 1 i engelsk. Yes? Not. Så spurte h*n om jeg ble overrasket? Hvilket spørsmål er det, liksom? Selvsagt blir man overrasket, når man gir det man har - og ender opp med karakter 1. Jeg har levert det jeg skal, men har fått denne beskjeden "Det er en for liten oppgave til å gi karakter" , okei? Ikke vurdert å gi meg en litt større oppgave vel? Samt at det er en TILRETTELAGT oppgave, såå - hva skjedde egentlig når vi passerte år 2010/2011? Koblet lærere ut? Jeg skjønner meg virkelig ikke på det greiene her. Er det rart jeg har vurdert å slutte på skolen? Ikke i følge mitt hodet. Men nå må jeg bare holde ut. Selvsagt, føler ikke at jeg er riktig behandlet. Det som egentlig skjer, er at jeg blir trykt lenger ned i sørpa, enn hva jeg er fra før! Får bare finne papirene mine, og slenge de på bordet på skola, og se hva som skjer da! Wish me luck!!

Innlegg uten bilde, fordi jeg ikke er i humør til å finne et!

photography: 22052011

Publisert: 22.mai.2011 @ 16:27 // Photography // 11 kommentarer

Hva synes du?

har blitt vurdert

Publisert: 22.mai.2011 @ 13:45 // Blogg // 0 kommentarerTakk til denne jenta.

Er du enig?

day 5

Publisert: 21.mai.2011 @ 16:15 // 10-dagers // 0 kommentarer

Hey!
Er det egentlig noen som husker den 10-dagers tingen jeg satte i gang? Jeg hadde ihvertfall glemt den selv. Den ser slik ut :
Day 1- Fem viktige personer, hvorfor?
Day 2- Fremtidsplaner?
Day 3- Noe du savner
Day 4- Har du forandret deg de siste 2 årene, hvordan?
Day 5- En del av livet ditt du ikke savner
Day 6- Legg ut et bilde du er fornøyd med, (trenger ikke nødvendigvis å være av deg selv) hvorfor er du fornøyd?
Day 7- Fortell litt om familien din
Day 8- Snuser eller røyker du, hvorfor/hvorfor ikke?
Day 9- Favorittsang, hvorfor?
Day 10- Hvor vil du være om 10år?

Day 5.

En del av livet jeg ikke savner, ja. Det er vel egentlig 9.klasse. Jeg savner ungdomsskolen, folkene og faktisk enkelte lærere. Men jeg savner ikke det jeg gjorde i 9.klasse, men det sosiale savner jeg, selvsagt. Aldri i hele mitt liv, har jeg vært så mye sosial, som det jeg var i 9.klasse. Jeg var ute HVER eneste kveld, og var egentlig bare hjemme for å sove. 9.klasse var for min del helvetes året, om jeg får kalle det det? Jeg røykte, snuste, skulka og hadde hele 75 anmerkninger, og sikkert 2mnd tilsammen i fravær. Jeg var nesten aldri på skolen, jeg var der - men aldri i timen! Hepp, hvilket liv? Jeg innrømmer at jeg gjorde en kjempe feil av å gjøre det på den måten, men sånn ble det. Ikke mye å få gjort noe med, gitt! Så folkens, IKKE gjør det samme. Straffer bare deg selv, om ikke der og da, så sener i livet!Har du en del i livet ditt du ikke savner?

Dagens kloke ord 200511

Publisert: 20.mai.2011 @ 19:08 // Dagens kloke ord // 1 kommentar

Teller du år blir livet kort. Teller du dager, går livet fort. Teller du timer, varer livet en stund. Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund.

Weheartit.


cookies & cream oreo

Publisert: 20.mai.2011 @ 18:47 // Blogg // 1 kommentar
Tro meg, den er magisk! Liker du Oreo kjeks, liker du bombesikkert denne isen også!
Har du smakt den? Hva synes du? Har du tenkt til å prøve den?


skybyen - kløft eller ansikt?

Publisert: 19.mai.2011 @ 23:02 // Tanker // 12 kommentarer

Hey.

Okei, hvor skal jeg begynne? Overskriften forteller egentlig hva jeg skal frem til, velger jeg å tro selv ihvertfall. Tingen er at jeg er "fjortis" nok til å skaffe meg Skybyen, som går ut på nesten det samme som nettby. Kanskje bare litt bedre? Jeg liker å nerde litt rundt på nettet, sikkert bare for å finne noe å bli irritert over. Kjenner meg selv såpass, at jeg vet jeg blir irritert på jenter som er mer opptatt av kløfta si, enn ansiktet. Skybyen er et slags "dating" sted. For de desperate liker jeg å tro. Etter å ha hatt rundt 800 profilvisninger, og sikkert vært innom minst like mange, er fleste parten av jentene jeg har vært innom mest opptatt av å vise frem den jævla (unnskyld ordbruk) kløfta si. Jeg skjønner ikke greia? Er det virkelig størrelse på puppa og kløfta gutter faller for? Virker nesten sånn. Helt på tryne! Hvis jeg skulle gått inn for å finne meg en kjæreste på et sånt sted, hadde jeg nå vært mer opptatt av ansiktet, enn kløfta. Mulig en litt vrang tanke gang for mange, men jeg er litt vrang og litt rar.
Jeg skjønner ikke vitsen med å drikke heller? Hva er kult med å drikke seg full og ikke huske en dritt dagen etter? 17.Mai har jeg heller ikke skjønt, hva er greia med å gå i et tog, for så å få en pølse og spise EN is etterpå? Nei, har mye igjen å lære skjønner jeg! :-) Tar livet med ro jeg, har finni ut at det er det beste.

Mener ikke henge ut de som faktisk gjør det, bare lurer på hva som er greia med det?

Hva synes du om jenter som er mer opptatt av kløfta enn ansiktet?
omvendt tangegang tas mot med et smil!

innkjøp 160511

Publisert: 16.mai.2011 @ 19:46 // Innkjøp // 13 kommentarer


Jakke fra Cubus - husker ikke pris, men var 50%, lucky me!

sokker, oii - der var dere heldig - prisen står på! :-)

Globus - som man kan putte penger på, selvsagt - hva ellers? Bohus 179 kr.

Rockering (?) Treningsring tror jeg vi kaller det. 499 på life. Her skal det trenes, det skal ihvertfall være sikkert. Den veier 1,7kg, til de spesielt interesserte! :-) Hei alle blåmerker! <3

Hva synes du om mine få, men gode innkjøp?endelig en bra dag

Publisert: 15.mai.2011 @ 00:04 // Blogg // 2 kommentarer

Etter min venns bortgang, har alt bare vært dritt. Ingenting har vært som det skal være. Jeg savner deg så utrolig masse, vennen! Håper du har det bedre der du er nå! Hvil i fred. ♥ massemassemasse glad i deg.
Men i dag har jeg faktisk hatt en opptur, etter 100 nedturer. Endelig er jeg på vei opp igjen, og det er ganske godt. I kveld har jeg vært ute med verden beste jente, som jeg ikke kan leve uten. Hadde ikke hun vært i livet mitt, hadde jeg ikke klart meg igjennom alt det drittet som har vært i det siste. Vi skulle egentlig bare ut å spise, men endte vel helt ærlig opp på bowling banen. Og til alles informasjon, tapte jeg med glans. Etter en time med bowling, kom plutselig Tommy, dritings, men med humøret på topp. Takk for gode latterkramper!
Alle tre kjente han som tok livet sitt, så selvsagt snakket vi om det, men det gjør egentlig ting litt lettere. Når folk vil snakke om det, istede for å late som at det ikke har skjedd, for det har skjedd.
Takk for en herlig kveld, bestejentami! Du er ALT.

Elsker deg! ♥

uvirkelig at du er borte

Publisert: 10.mai.2011 @ 18:56 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, alt er egentlig bare uvirkelig. Jeg er tom for ord. Søndag kveld fikk jeg beskjeden jeg egentlig ikke ville høre. Verdens godeste gutt, har valgt å avslutte livet, i en alder av 19 år. Jeg går ikke inn på hva han gjorde, for jeg synes det kunn er noe venner, familie og kjente trenger å vite - ikke noe hele verden trenger å få greie på. Det hele begynte egentlig med en status på facebook med følgende ord "hvil i fred:(".. Jeg spurte personen som skrev dette om hvem det var, og da var det gjort. Ble akutt skjelven, og har ikke vært meg selv siden det. Er liksom ingenting som stemmer for tiden. Jeg har mange gode minner med gutten. Han mobbet meg, men aldri på en vond måte - han mente alt godt. Han var alltid snill, og ble alltid med ut - bare du spurte pent nok. Mange timer på både bowling og ungdomskafe har det vært, og det er uforglemmlige timer.
We love you, and miss you. ♥ 29.09.92 - 08.05.11.
Hvil i fred, go'gutten. Håper du har det bedre der du er nå!


Bjørn Eidsvåg - Eg ser.

outfit 070511

Publisert: 07.mai.2011 @ 19:51 // Outfit // 2 kommentarerCaps : Fikk den av pappa, fordi jeg er en stor snuser
Genser : Wesc fra bubbleroom (559kr)
Bukse : Pysjbukse fra moods of norway (tror jeg betalte 500 for den, husker ikke)

home alone

Publisert: 03.mai.2011 @ 19:13 // Blogg // 1 kommentarWhat to do? :-)

spilleliste uke 17

Publisert: 02.mai.2011 @ 19:00 // Spillelister // 1 kommentar


Endless - Forsvinner med vinden


Endless ft. Karoline W. - Engel


Jennifer Hudson - I Remember me


Daughtry - September


Karpe Diem - Tusen Tegninger.

skarverennet 2011

Publisert: 01.mai.2011 @ 11:17 // Blogg // 2 kommentarer

Hei søtinger!
Dagen i går var en evig lang dag. Eller egentlig var den ikke lang, den gikk fort - men det var fryktelig mye stress! Målet for skarverennet er på Ustaoset, der jeg jobber - sier seg selv at når 12 220 (og sikkert fler, med heiagjeng) mennesker er på et så lite sted som Ustaoset, blir alt stress! Pappa prøvde og tenke litt lenger i år, så det ble satt opp to telt utenfor garasjen vår der det var pølse-salg og brus-salg. Ikke nok med det, men Redbull var der sammen med oss og spilte musikk og delte ut redbull til forbipasserende.
Flinke Kira låg nesten helt stille i 7timer! :-)
Hva gjorde du igår?

hits