juni 2011

hellbillies i kveld. G I R A!

Publisert: 30.jun.2011 @ 16:08 // Blogg // 1 kommentar

Det er egentlig helt utrolig. Men jeg har klart å få med meg både mamma og PAPPA på hallingmarken i dag. Det er egentlig bare jeg og mamma som pleier å reise dit. Men så har jeg og mamma spurt pappa et par ganger om han vil bli med og hver gang sier han "Nei, der har ikkje e noko å gjera". Sikkert sant det, men så sier min smarte mamma "Ja, for d e jo så ofte me finn på noko sammen så". Da vart han stille gitt. Så i går sa han "Jamen da kjem e heim etter jobb, så reise me rett t Nes." Heheh, digger det! :-) Så ikveld er det Hellbillies for ALLE penga. ♥ Hallingdals stolthet!!! 


Hva skal du i kveld? 
Liker du Hellbillies? 

summer 2011

Publisert: 29.jun.2011 @ 14:26 // Blogg // 2 kommentarer

 ♦ Hallingmarken 30juni-3juli. 
Det er standar hver år. I år er det Hellbillies som åpner hele marken. Så det er helt klart, jeg skal dit torsdag 30.juni. Gleder meg som en liten unge på julaften.

♦ Hellbillies på heimebane 6. August
I fjord var det 18års grense, det er det i år også. Men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Er det virkelig sånn at alkoholen er viktigere enn fansen? Jeg vet det er MANGE som er under 18år, som faktisk vil dit. Så synes det er ganske tåpelig med denna 18års grensa.

♦ Hytta
Om jeg så må reise dit alene. Javel, da gjør jeg det. Jeg MÅ på hytta igjen. Jeg elsker det stedet !!

 ♦ Jobbe
Usikkert hvor mye jeg skal jobbe, men jobbe skal jeg. Jeg trenger de penga jeg kan få inn på detta plastikk kortet.

♦ Oslo?
Jeg vil en tur til Oslo for å møte en. Men om det lar seg gjøre, er heller usikkert! Er jo lov å drømme! ;-)

♦ Venner
Uansett  hva, må jeg komme meg ut for å være med venner i ferien. Men litt vanskelig avogtil, enten jobber jeg og er sliten etter jobb, eller så er jeg alene hjemme og kommer meg derfor ingen steder. Hmm !!

Hva skal du i ferien?  
Bildet er fra weheartit.  

what are words

Publisert: 28.jun.2011 @ 14:22 // Music // 0 kommentarer

Chris Medina - mannen som rørte alles hjerter og muligens har latt oss felle en liten tåre med sin hjerteskjærende kjærlighetshistorie om sin kjæreste, som for tiden lider av hjerneskade etter en bilulykke. 
Jeg elsker sangen♥ Verden er urettferdig! 

Hva synes du om sangen?

et stk stengt facebook profil

Publisert: 28.jun.2011 @ 00:05 // Blogg // 0 kommentarer

God kveld i stugu! 
Eller god er vel ikke kvelden. Ikke for min del, men kanskje for din del? Hva vet jeg? 
Sannheten er den at jeg skulle inn på facebook på jobb. Hvorfor i all verden skulle jeg det? Jeg prøvde et titalls med passord, før det kom beskje om at jeg måtte tilbakestille det. Men smarta sjøl husker ikke passordet til msnen sin heller, så jeg måtte låne mamma sin e-post. Da kom det noen kontroll spørsmål, også kom den SYKE beskjeden om at for min egen sikkerhet skulle jeg komme tilbake om 24 TIMER!   Hvilken idiot tror jeg klarer meg uten facebook i  24TIMER? Altså, jeg klarer det. Men irriterende å vite at den er STENGT! 
Etter at dette skjedde, MÅTTE jeg finne noe å fordrive tiden med. Så idag har malerkosten vært min "facebook nr. 2". Har hatt mange lange og dype samtaler med den kosten idag gitt!  Verdens beste koste venn! ;-) 

Hvordan har din dag vært?  

michael jackson - give into me

Publisert: 27.jun.2011 @ 00:04 // Music // 0 kommentarerJeg er egentlig ingen Michael Jackson fan. Jeg liker ikke sangene hans, men han var en god danser. Men akkurat den sangen er jeg veldig glad i. Det var en person som hadde lagt den ut på facebook, og det minnet meg på at det er lenge siden jeg har hørt sangen. Så akkurat nå ligger jeg å hører på den. 

Liker du Michael Jackson? Hvorfor, hvorfor ikke? 
Liker du sangen?  

kjæresten min

Publisert: 26.jun.2011 @ 20:46 // Blogg // 1 kommentar

Tenkte jeg kunne skrive litt om kjæresten min, så blir dere "kjent" med han også. Er egentlig en ganske merkelig historie, om hvordan vi ble samme. Førstegang jeg så han, var han inne på expert på Geilo. Jeg studerte han nøye, men hadde ikke så god tid, så kunne liksom ikke ta på han. Nedtur! Hørt om forelskelse ved første blikk? Jeg har. Jeg ble nemlig forelsket med en gang. Den første dagen jeg så han, var den 7.juni 2011. Husker dagen som om den skulle vært igår. Natt til 8.juni klarte jeg nesten ikke å sove, jeg tenkte bare på han. Jeg søkte litt på nettet og fant mange flotte bilder av han. Egentlig litt ekkelt at det ligger så mange bilder av MIN kjæreste ute på nettet, men greit nok. Jeg overlever. Han er ihvertfall min nå. Han heter "Kim" Nikon D5100. Når jeg møtte "Kim" Nikon D5100 første gangen, hadde jeg også kjæreste. Skammer meg litt for at jeg var så slem mot min eks kjæreste. Men som dere vet, alle forhold varer ikke evig. Eksen min heter forresten "Niklas" Nikon D60. Vi samarbeidet ikke så godt på slutten, så jeg gjorde det likesågod slutt. 14.juni 2011 er den beste dagen jeg noen gang har hatt. Da ble jeg nemlig sammen med min kjære "Kim" Nikon D5100. Han er den mest perfekte kjæresten man kan tenke seg. Han har en av og på knapp, han holder kjeft, er jævelig kjapp på "avtrekkern", er kjekk, ser ganske bra ut ellers, han maser ikke, han filmer meg og han trenger ikke så mye. En mer flott kjæreste enn det, skal du lete lenge etter 

Elsker deg, gutten min! ♥

it's summer

Publisert: 26.jun.2011 @ 16:47 // Blogg // 1 kommentarVæret er så herlig i dag. Jeg har sitti ute i 3timer. Tigergutten min har det litt varmt, nekter ikke for at jeg også har det, men jeg nyter det. Når pappa kommer hjem fra jobb i halv 7tiden skal vi grille. Skal bli godt, jeg er nemlig super sulten. Idag er jeg også blitt litt brun. Merkelig at jeg er brun på sommern, er alltid brun på vintern jeg! Da ligger jeg i kreftsenga/homsesenga og griller meg, haha!
Etter nattens samtale er jeg egentlig drit trøtt, tror det blir tidlig kvelden på meg idag. Kjenner det nå at jeg sliter litt med å holde øya åpen, men våkner sikkert snart til! :-) 

Er det fint vær hos deg? 

ny dag, nye muligheter

Publisert: 26.jun.2011 @ 13:13 // Blogg // 0 kommentarer

God morgen. God dag. God ettermiddag. God kveld. God natt. 
Jeg aner ikke hva det er, men det er sikkert god dag. Men for min del er det god morgen! Den er egentlig ikke så veldig god heller, når jeg tenker meg om, men greit nok. Jeg er type jævelig drit trøtt akkurat nå. Det er nok den gode blandingen av at ryggen min ikke ville ligge mer, men hjernen min ville og at jeg sovna type drit seint (tidlig).. Jeg har nemlig sitti oppe i hele natt og snakket med go'gutten min! Ukjent fenomen for dere? Jepp, det er bra. Sånn skal det være en stund til! :-)  Han sa natta klokken 05:00, og da var jeg lys våken igjen. Etter å ha tvunget meg selv til å være våken en hel natt. Jaja, hva gjør man vel ikke for gutta? ;-) 
Sola skinner ute, og jeg skammer meg egentlig litt for at jeg sitter inne. Jeg tror jeg må gå opp å vekke han som ligger under bordet i stua å drar seg, og ta han med ut! Hehe.. Nei, det er ikke en person. Det er en katt!


Hvordan er været hos deg i dag? 
Hva skal du fordrive dagen med?  

nytt design... igjen

Publisert: 25.jun.2011 @ 19:23 // Blogg // 2 kommentarer

Fristelsen ble for stor. Endelig en blogger som har et godt blogg-design. HER er bloggen hennes. Jeg er veldig fornøyd med designet, og kan leve med dette lenge! :-) 

Tusen takk til alle som kommenterte det forrige innlegget mitt. Det blir nok bilde nr. 2.


Jeg skal si ifra når jeg legger det ut til stemming, håper dere kan ta dere tid til å stemme på bildet mitt! :-) 

fotokonkurranse

Publisert: 25.jun.2011 @ 18:09 // Photography // 18 kommentarer

Jeg sitter å lurer på om jeg skal delta i fotokonkurranse. Ikke på en blogg, men på "sommertid" på tv2, og en jeg fant i et blad. Jeg har sendt inn bilde til "sommertid", men jeg er ikke så fornøyd med det, jeg tror jeg skal legge ut et til. Men jeg har ingen peilig på hvilket. Kan dere hjelpe meg? 

NUMMER 1.

NUMMER 2.

NUMMER 3.

NUMMER 4.

NUMMER 5. 

Hvilket bilde ville du stemt på i en fotokonkurranse?  

good morning

Publisert: 25.jun.2011 @ 15:21 // Blogg // 1 kommentar


Jeg har hoppet inn i min kjære kosedress, dårlig hårdag (som alltid) og null sminke. Fremdeles trøtt, men tar jo tid å våkne da. Var oppe å hentet meg frokost og et glass med cola, men denne frokosten er jeg ekstremt dårlig på. Jeg blir kvalm av å spise frokost, men cola glasse forsvinner fort! Beina er plassert på bordet, datan på fanget og tv-en står på, som alltid. Hipp hurra for tv kanaler på rommet! Hva jeg skal fordrive dagen med, er uvisst. 
Hva har du gjort så langt i dag?
Hva skal du resten av dagen? 

photography - amiga

Publisert: 24.jun.2011 @ 19:59 // Photography // 1 kommentar
Tantes gullunge! ♥

Mamma er fotografen! :-)
Hva synes du om bildene?  

spilleliste uke 25

Publisert: 24.jun.2011 @ 12:51 // Spillelister // 5 kommentarer

Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro
Tar litt tid før den starter. LMFAO - Party Rock AnthemEric Amarillo - Om Sanningen Ska FramJeremih ft. 50 Cent - Down On Me
Jennifer Lopez ft. Lil Wayne - I'm Into You

one tree hill

Publisert: 23.jun.2011 @ 22:33 // Blogg // 5 kommentarer

.. For alle penga! 
Det er sommerferie, og jeg klarte å snu døgnrytmen min lenge før skolen sluttet. Bra jobba, Marion! Så idag sovna jeg ikke før klokken var 07:30, eller noe og sto opp i 3-4tiden. (haha) Sånn er det med sommerferie, for de som ikke har det. Siden det er sommerferie, fant jeg ut at jeg kunne jo sette meg ned og se One Tree Hill sesong 7. Den bestilte jeg jo i vinter en gang, men har ikke sett noen episoder, men nå har jeg det! Bare 4discer igjen! (hehe) Så nå forlater jeg datan igjen, og setter meg forran tv-en for å se One Tree Hill! :-)


Liker du One Tree Hill? 

takk, dere er herlige

Publisert: 22.jun.2011 @ 21:31 // Blogg // 2 kommentarer

Hey! 
Fremdeles litt sliten, men smilede etter gårsdagens festligheter.  Det var avsluttningsfest for HS-trinnet ved Ål vgs. Med andre ord, party med de herligste jentene og den råeste gutten!


_ privat

Jeg drakk ikke, fordi jeg drikker ikke. Men hadde det gøy fordet. 
Kommer til å savne den gjengen her, selv om jeg ser de fleste neste år. Men vi blir "splittet" på et vis.  Love you guys ♥

photography 190611 / 200611

Publisert: 22.jun.2011 @ 14:35 // Photography // 17 kommentarer


Jeg er veldig fornøyd med bildet. Men det er en utrolig trist historie bak bildet, det er også litt av grunnen til at det er i svart hvit. Jeg og pappa skulle til Eidfjord for å låne en bil, som forresten nå er mammas. Jeg hadde med kamera, som alltid. Pappa kan veldig mange historier, og har kjennskap over hele Hardangervidda, hele turen fortalte han historier. Takk pappa! På tur hjem igjen, stoppet vi på noen utkiksposter. Og da jeg sa at det bildet ville bli et helt supert bilde, fortalte pappa en historie om en liten unge. Ungen falt uti på andre siden av brua, ble slengt mellom DISSE TO steinene. Og aldri var det noen som fant han igjen. Fikk utrolig vondt av den historien, og bestemte meg fort for at det skulle være i svart hvit! 

Vøringsfossen. Adrenalinkick å stå der!! Sto ikke så langt unna der den tyske damen sklei ned og døde. Det som var på nyhetene, vet du. Var masse blomster der og et bildet av ho, men følte ikke for å ta bilde av det. 


Kallebu. Dette er et "steinbygg" som ligger oppi steinrøysa på vei nedover mot Eidfjord. Man må riktignok vite om det, for å se det, men det er fantastisk laget. Det er en seng der inne, noe å sitte på, en ovn sånn at man kan fyre å ha det godt å varmt og noe greier så man kan lage seg mat. Pappa sa han hadde vært på fest der en gang, hehe. 

 Hva synes du om bildene?

god morgen

Publisert: 20.jun.2011 @ 13:22 // Blogg // 1 kommentar

Jeg er ikke på skolen idag, mest fordi jeg ikke gadd. Tror skolen tror vi er en barneskole eller noe. "Aktivitetsdag" , neitakk, klarer meg VELDIG fint uten. Så jeg har nesten akkurat stått opp. Har vært oppe å laget meg frokost og skal nå se One Tree Hill  ♥

Det er ingen hemmelighet hva jeg skal fordrive dagen med ihvertfall. Hva skal du i dag? 

dagens innkjøp

Publisert: 17.jun.2011 @ 21:15 // Innkjøp // 0 kommentarer

Hey! 
Da er jeg endelig kommet hjem igjen, etter rundt 13timer ute av huset. Er godt å være tilbake i kosedressen, med datan på fanget og musikken så høyt som passer meg akkurat nå. Først var det 4 laaange timer på skolen, før turen gikk opp igjen på hybelen. Hybelen jeg ikke har satt mine ben innenfor på 4-5mnd. Pappa driter penger, så det går fint! Idag var jeg der for siste gang, egentlig en ganske god følelse. Har vasket meg ut derfra idag, DIGG! Nå skal jeg tilbringe 3år hjemme, så brått jeg ikke finner meg kjæreste, som jeg har et sykt ønske om å flytte sammen med. Det er egentlig noe jeg tviler på, men kan jo håpe. Haha! 
Men ihvertfall, jeg og mamma var en liten tur på Ålingen idag og jeg endte selvsagt med nye sko! Det trengte jeg virkelig, mine aller beste sko er bare et stor hull nå, så var vel egentlig på tide å bytte dem ut.

Nike. Eurosko (?). 1195 ,-.
Er super fornøyd med dem, og håper de vil vare like lenge som mine kjære Puma sko! :-)  
Ja, jeg gir så mye penger for et par sko. Jeg skal ha kvalitet på skoa jeg kjøper. Både fordi jeg går skjeivt og fordi jeg sliter med ryggen!

Har du slike sko? Er du fornøyd med dem? 

Dagens kloke ord 160611

Publisert: 16.jun.2011 @ 20:42 // Dagens kloke ord // 0 kommentarer

Livet er en tragedie på nært hold, men en komedie på avstand.

photography 15062011

Publisert: 16.jun.2011 @ 15:15 // Photography // 1 kommentar
Fotograf: Marion. Kamera: Nikon D5100. Linse: 18-55mm.
Hva synes du? 

godt å være rånar

Publisert: 15.jun.2011 @ 19:35 // Music // 0 kommentarer


photography 14062011

Publisert: 14.jun.2011 @ 18:50 // Photography // 1 kommentar
Fotograf: Marion. Kamera: Nikon D5100. Linse: 18-55mm. 

Tipper at dere er litt lei av pusekatten min for tiden? Ser den. Men han er prøve kaninen min i dag, for å teste alle de nye tøffe funksjonene mine på det nye kamera!  Samtidig som jeg er veldig glad i han, og tilbringer mye tid alene med han og kamera! Sånn er det bare. 
Hva synes du om bildene? 

6999kr fattigere

Publisert: 14.jun.2011 @ 17:07 // Innkjøp // 2 kommentarerSånn går det når Marion PLUTSELIG bestemmer seg for noe. Ender som regel med noe dyrt, hehe! Men hallo, jeg er stor fornøyd! :-) Tror kanskje det blir litt videoblogging fremmover. Hva tror dere om det?

Hvilket kamera har du?

ingen muntlig eksamen, ferie

Publisert: 14.jun.2011 @ 09:39 // Blogg // 0 kommentarer

Hey søtinger.
Klokken 08:57 fikk vi vite om vi kom opp eller ikke.

Lærer: Hva tror dere folkens?
Elever: At vi kommer opp i matte..
Lærer: Okei, men neeei dere kom ikke opp.
Elever: Jaaaaaaaaaah, ferie!  

Jepp, da er det ferie. Hvem gidder vel jobbe ræva av seg nå? INGEN. Det er så deilig å ikke komme opp i verken skriftlig eller muntlig. Lykke! :-) Det beste nå hadde selvsagt vært om vi virkelig fikk fri, men neida. Vi må gå på skolen til tirsdag. Nesten alle andre klassene på huset, får lov til å gå hjem nå. Hva slags tull er det her egentlig? Jaja, overlever vel. :-) 


 

forelskelse

Publisert: 13.jun.2011 @ 23:14 // Tanker // 0 kommentarer

.. er rett og slett noe dritt. 
Er 99,99% sikker på at jeg er den eneste som hater følelsen av å være forelska. De fleste elsker følelsen. Du vet, sommerfugler i magen når personen sender meld, snakker til deg, smiler til deg, eller hva enn det skulle være. Jeg hater det. Jeg klarer ikke stole på gutter. Siden jeg er uheldig og har jeg vært sammen med gutter som er utro, har jeg problemer med å stole på andre gutter jeg finner også, selv om de er HELT anerledes fra den forrige jeg hadde. Alikevel går jeg hele tiden rundt med frykten om at han er utro, eller snakker likt med alle andre jenter også! At jeg i det hele tatt kan gå rundt å tro det, er en skam. Men man skal aldri si aldri. Enkelte dager er alt greit, jeg tenker ikke på det. Andre dager er det bare det som står i hue på meg. Hva faen er galt oppi hue mitt? Det kan umulig være riktig justert. Skjønner at jeg virkelig burde jobbe med det å kunne stole på andre mennesker. Skjerpings! 

Jeg kan ihvertfall alltid gå til Tigergutten min når det er noe. Han lytter alltid, diskuterer aldri og det er heller aldri problemer med han. Jeg elsker deg! ♥

photography 13062011 - pus

Publisert: 13.jun.2011 @ 16:41 // Photography // 1 kommentar


Hva synes du? 
Nå skal jeg haste meg igjennom sminken og reise til Geilo for å spise på Sofias, eller noe! :-) 

snus og sånt

Publisert: 12.jun.2011 @ 22:23 // Diskusjoner // 12 kommentarer

Hey! 
Nå har jeg akkurat lagt meg tilrette på sofaen på rommet. Etter å ha herja litt rundt med Kira og Amiga. Deilig å se dem igjen. To herlige vovvaer! ♥ 

Men jeg har noe å snakke om, for en gangs skyld. Jeg vet det er mange meninger om det ute i den store verden. Og jeg vil høre dem! Selvsagt, det handler om snus og røyk! Alkohol er et kapittel for seg selv, kan ta det en annen gang. 
Jeg selv har vært ung og dum. Dere vet, i ungdomsåra skal alt prøves! Igjennom hele 9.klasse røyka jeg, ikke bare noen røyk om dagen, men faktisk en hel 20 pakkning. Det er ille !! Den dag i dag, angrer jeg som faen! (Beklager stygge ord!) Det er greit, er du 18år og faktisk får lov til å røyke, værsågod - ødlegg livet ditt! Men kjære småfolk, røyking har aldri vært kult! Ikke snusing heller for den sags skyld. Jeg hater faktisk meg selv, for at jeg røyka før og snuser nå. Jeg skammer meg, virkelig! 
Den gang jeg var ung (kremt, er det enda...), trodde jeg det var dritkult å røyke! Fy faen så mange venner jeg kunne få av det. Men NEI! Man får ikke flere venner av å snuse og røyke! Jeg er et levende bevis. Jeg var riktignok mer sosial da jeg røyka. Måtte jo for faen til Geilo for å røyke, så ikke mamma og pappa skulle merke noe. Men det sosiale, kunne vært like så bra om jeg ikke var så dum. 
Altså, jeg ser fler og fler eksempler på jenter (spesielt), som røyker/snuser - fordi det er sååååå kult. Jeg synes rett og slett det er drit stygt. Jeg snur meg når jeg ser det. Jeg hater synet. Det ripper på en måte opp i gamle minner, I hate it! 

Jeg er riktignok en dum person selv, som faktisk skriver sånne ting. Og snuser selv. Men jeg hater meg selv for at jeg gjør det, jeg har lenge prøvd å slutte. Men det er verre enn du tror. Jeg skjønner ikke, jeg blir rolig av det og jeg konsentrerer meg bedre! Jeg er rett og slett avhengig. FAEN!  
Det jeg egentlig skal frem til, er at det er ikke verdt ei jævla krone å prøve! Du får ikke noe bedre liv av det, verre faktisk. Også trenger jeg DIN MENING! 
Hva mener egentlig du om snus og røyk? 

vblogg - svar på spørsmålsrunden

Publisert: 10.jun.2011 @ 21:21 // Videoblogg // 2 kommentarer
video:capture2011061012


Hahaha, jeg døøøør av meg selv! Mobb om du vil! :-) 

spørsmålsrunde, svar på vblogg

Publisert: 10.jun.2011 @ 18:25 // Blogg // 4 kommentarer

..Jepp! 
Har litt vel mye energi, og har lyst til å teste ut dette med videoblogging. Bare Gud vet om det funker! Men for at det skal skje, trenger jeg spørsmål! Har nemlig sitti å prøvd litt nå, og det blir så mye pinlig stillhet, haha!

De som sender meg spørsmål, blir automatisk med i trekkningen om en vurdering! Trekker ut en av dere. Med andre ord, belønning! :-) 
PS: hjelper ikke å skrive maaange kommentarer, du får ingen større sjans av den grunn! :-)

Kjøøør på! Svarene kommer kanskje senere ikveld, eller imorgen :-)  

bra jobba, marion

Publisert: 10.jun.2011 @ 15:52 // Blogg // 0 kommentarer

.. eller bare ikke? 
Det er godt det er langhelg, sier jeg bare! Er helt sinnsykt trøtt om dagen, noe som kan i verste fall føre til en anmerkning her og der. Jeppda, smarta sjøl sovna i timen i dag. Klapper meg selv på skuldra for den! Sannheten var at vi skulle se film. "jakten på nyresteinen" eller noe. Okei, greit nok! Litt tidlig på morran, ihvertfall for min del. Såg vel første halvtimen, men da sovna jeg. Våkna av at læreren sa "skal dere se resten av filmen nå, eller i 3.time?". Ble vel egentlig akutt stressa, og tenkte at nå måtte jeg faen meg bare våkne. Men DER skrudde lyset seg på, og jeg slipper ut noe så dumt som "oii, her var det lyst.." Tommel opp, Marion! Hadde du driti i å sagt det, hadde du ikke fått anmerkning. Jaja, sånt skjer! ;-) 

Ja, nesten sånn! 
Anbefaler ingen å sovne i timen! 

mindfuck

Publisert: 09.jun.2011 @ 18:57 // Music // 0 kommentarer


SimenA Ft. Freddy Genius - Mindfuck 2011. 

Ikke i humør til å blogge om dagen, så deler en sang! Kos dere!  


 

 

 

nytt kamera

Publisert: 07.jun.2011 @ 19:03 // Blogg // 0 kommentarer

Hey! 
Kjenner jeg er litt gira for tiden. Har vært på jakt etter nytt kamera en stund, og nå har jeg endelig bestemt meg.
Akkurat nå har jeg Nikon D60, men trenger noe "bedre". Så nå blir det et Nikon D3100!


Nikon D60.

Nikon D3100 ♥
Poenget her er at man kan filme med det også! Og det hadde ikke gjort noe, for å si det sånn! Har en mulig kjøper av mitt gamle, nemlig min bror! Så får vi se om det blir sånn, eller hva som skjer! 

Hvilket kamera har du? 

hjemme, pluss bilder

Publisert: 05.jun.2011 @ 22:35 // Blogg // 0 kommentarer

.. men skulle gjerne vært på hytta noen dager, hvis ikke uker lenger. Jeg elsker det stedet! Her kommer ihvertfall noen bilder fra helgen! :-) 


1.Bestemor og bestefar 2. oldemor og oldefar. ♥ hvil i fred

Takk for det! :-) 

Random?

Peiskooos! <3

i en sofa fra ikea, eller noe

Publisert: 02.jun.2011 @ 14:44 // Blogg // 3 kommentarerSå satt jeg her igjen da. Uten og egentlig vite helt hvorfor. Jeg har vel helt ærlig bedre ting å gjøre. Som å pakke f.eks? Nei vent. Hva har vi mammaer til? De pakker, rydder, vasker og passer på slik at barna har det bra. Værsågod mamma, da pakker du for meg da eller? :-) Nta, du er god da! Jeg har i det minste gjort noe fornuftig. Jeg har nemlig rydda rommet, eller ihvertfall bordet, haha! Flink jente, jeg vet. 
Hva har du gjort så langt i dag?  

drar på fredag

Publisert: 01.jun.2011 @ 23:26 // Blogg // 1 kommentar

Heey! 
På fredag sier jeg farvel til internett, mobil dekning, dusj, inne do, tv, strøm og legger ned mine sosiale anntenner. Og sier derfor HEI til ute do, fisking, natur og HYTTE LIVET! Jeg og mamma har bestemt oss for å ta en helg på hytta, og det skal bli godt å ikke tenke på NOEN ting, bare kose seg. Vi drar nedover fredag morgen, og kommer igjen søndag kveld. Gleder meg stooort! Er noen år siden jeg var på hytta sist, så skal bli godt. Hytte er ikke hytte hvis man ikke har ute do, bare så det er sagt. 
Med erfaring vet jeg at folket fra byn har alt man har hjemme på hytta også, og for min del blir det feil. På hytta skal man gå tur i skogen, ta bilder, fiske og lage morro selv. Ikke få noen andre til og gjøre det. ;-) Når jeg kommer hjem igjen, håper jeg på mange gode bilder og mye mer inspirasjon til å blogge, enn hva jeg har nå!
Har du hytte? Ute do eller inne do? 

Hipphurra for gamle bilder! 

 

hits