august 2011

"brevet til Jens"

Publisert: 01.sep.2011 @ 00:11 // Tanker // 1 kommentar

Jeg skal prøve å beholde roen, men hvor vidt jeg klarer det, er jeg neimen ikke sikker på. Jeg kjenner meg sint, irritert og skuffet. Jeg vet ikke om det er samfunnet, regjeringen eller hver enkelt kommune jeg skal reagere på. Men en av dem er det ihvertfall, jeg tviler ikke på mine egene ord. Jeg ble sittende å se dokumentaren "brevet til Jens" som gikk på tv2. (onsdag 31.8.11, kl. 21:45) Til de som ikke så den, handlet det om rettighetene en funkjonshemmed har. Det handlet om Stine og Mari, som begge sitter i rullestol, men som er funksjonshemmede på hver sin måte (om jeg kan få si det sånn, da?) Mari, som er kraftigst funksjonshemmede, bor i en leilighet, sammen med en venninne og har en personlig assistent (som det så fint heter). Mari trenger hjelp til mye av det vi andre klarer. Spise og drikke f.eks. Stine sitter også i rullestol, men klarer det dagligdagse selv, la meg rette, mye av det. Men alikevel bor Stine på en institusjon hvor hun ikke engang har sitt eget rom, og bestemmer overhodet ingenting selv. Stine har leggetider, de som jobber der bestemmer når hun skal stå opp, spise og ja, egentlig alt vi andre bestemmer litt selv. Stine blir hele tiden flyttet på, rundt på denne institusjonen, hun har ikke et fast rom. Hun er på en institusjon med flere funksjonshemmede, men noen av de er mer funksjonshemmed enn hva Stine er. Kommunen til Stine har valgt for henne at hun skal være på institusjon. Jeg lurer, hvordan kan de bestemme det? Hvorfor får ikke jenta ha en personlig assistent sånn som Mari har? Hvorfor får hun ikke bo i egen leilighet?
"? Du føler på en måte at du er fengslet for noe du ikke har gjort, sier Stine selv om livet sitt."
Kloke ord fra en vanvittig klok dame!
På institusjonen hvor Stine bor, blir Stine og de andre menneskene der kalt for BRUKERE. Jeg personlig synes det høres helt forferdelig ut, bli kalt en bruker? Det høres så feil ut i mine ører.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det som skjer i hodet mitt, det kjennes bare ut som rot hele hodet, det er vel riktig på et vis.
Jeg synes det er vondt å tenke på at funksjonshemmede ikke kan få leve et normalt liv. Kan ikke de få gå på skole, jobbe, ha en leilighet osv. Akkurat som alle andre her i landet? Hvorfor skal akkurat de utsettes for noe sånt?
På slutten av dokumentaren står det at de som laget filmen, har prøvd mange ganger å vise filmen til statsmenisteren, uten å lykkes. Hva er det for noe tull? Tenk om du selv blir funksjonshemmed en dag? Hva gjør du da? Skal kommunen din tvinge deg til å bo på institusjon, fordi kommunen ikke orker å finne en personlig assistent til deg? Jeg tror det er snakk om hva kommunene orker og gidder. Det å bli funksjonshemmed kan skje den beste. Ingen er garantert et normalt liv!!
Men Stine flyttet til Oslo, og fikk en personlig assistent. Og hvis jeg fikk med meg riktig, bor hun i egen leilighet og studerer nå.
Det endte godt for disse jentene. Men hva med de andre som sliter med samme problem? Jeg skjønner ikke..
Jeg må stoppe her, jeg er irritert.

photography - 270811

Publisert: 27.aug.2011 @ 19:34 // Photography // 2 kommentarer

Hva synes du? 

Spilleliste uke 34

Publisert: 27.aug.2011 @ 15:55 // Spillelister // 1 kommentar


Sean Paul ft. Alexis Jordan - Got 2 Love UKatastofe - Nødlanding.
Medina - For Altid. 
Machel Montano ft. Collie Buddz - Fly Away.

Melissa Horn - Kungsholmens Hamn , HER. (Er ikke kode til den, men verdt å titte innom og lytte.) 

kjære regnvær!

Publisert: 21.aug.2011 @ 15:13 // Photography // 2 kommentarer

Jeg sier herved opp mitt abonnement. 


 Flere enn meg som er lei regnvær? 

nå er jeg på facebook

Publisert: 20.aug.2011 @ 14:39 // Blogg // 2 kommentarer

Heisann! 
Da var jeg plutselig på facebook. Lik meg der om det frister! :-)
 
skolebenken

Publisert: 19.aug.2011 @ 20:32 // Blogg // 2 kommentarer

Hei. 
Da var jeg plutselig tilbake på skolen, og det tyder på at jeg blir der og fullfører året mitt som helsefagarbeider. Dette har jeg kommet frem til, uten å egentlig tenke så mye. I denne situasjonen fant jeg ut at det beste var å ikke tenke så mye, men prøve seg frem. Helsefagarbeider klassen er en klasse på 9stk. Jeg tror vi blir 10 på mandag, fordi vi er så heldig å skal få en gutt til i klassen. Jeg tror det at hvis jeg velger å fullføre dette året (noe jeg antagelig gjør), vil jeg få den hjelpen jeg trenger for å lære det jeg skal lære. Det er tungt stoff vi skal igjennom, og mye å huske på, derfor er det for meg viktig å få den hjelpen jeg trenger. Man får jo overhodet ikke samme hjelp i en klasse med 15 elever, som man får i en klasse med 9-10 elever.  De 2 dagene jeg har vært på skolen nå, har jeg blitt innstilt på å gå denne linjen. Så blir nok til å fullføre den. 
Hva jeg tenker videre: Etter dette fullførte året, går jeg nok ut i lære. Hvor er usikkert. Men jeg får sjansen til å jobbe med utviklingshemmede. Det er jo en drøm i seg selv. Noe som kanskje tyder på at jeg går lære tiden min på en PU-avdeling. Jeg kan ikke gjøre annet enn å se fremmover og håpe på at ting ordner seg! :-)  

Når det er sagt, er det ufattelig godt å se alle vennene mine igjen. Jeg har savnet alle sammen på hver sin måte, og det er godt å være sammen med de igjen. Le, smile, være sint og vite at du alltid har noen å være med. Men selvsagt, jeg savner Silje ved min side. Gledesprederen min! ♥ Lykke til i Spania!
Nå synes jeg bare det er godt at det er helg. Er utslitt etter 2dager, hehe.

Ååånei! Nå ser alle at jeg bor i skogen... :-( Bildet ble tatt i mai, forresten. 

Har du begynt på skolen igjen? 
Når begynner du/Når begynte du?
Hvilken klasse begynner du i/har du begynt i?  

innkjøp // 15082011

Publisert: 16.aug.2011 @ 14:24 // Innkjøp // 2 kommentarer

Første gangen jeg har vært på Gol, med bare 3 innkjøp, hehe. Synes egentlig ikke det er så mye på Gol lenger. Men jeg er heller ikke noe shoppe menneske, jeg kjøper det jeg trenger, ferdig med det. Så sånn kjempe interresant er det nok ikke! 

Er du glad i shopping?  

hva skal man si?

Publisert: 14.aug.2011 @ 18:05 // Blogg // 0 kommentarer
Det er kaldt og det regner. Jeg ligger egentlig bare å lader opp, lader opp til å begynne på skolen igjen. Eller, ihvertfall stå opp klokken 6 på torsdag. Om det blir skole på meg i år, vet jeg ikke enda. Jeg hater å ikke vite hva som skjer, jeg hater ventelisten og jeg hater tanken på å forlate de jeg er så glad i.. Jeg håper det ordner seg. 

Ja, jeg har nytt design. Så mye mer er det egentlig ikke å si om den saken!
Hva driver du med om dagen?  

30 days challenge // day 08

Publisert: 13.aug.2011 @ 15:57 // 30 days challenge // 0 kommentarer

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today. // 02 - What's in your bag? // 03 - A photo of your cellphone. // 04 - A day in the life, photographs taken throughout your day. // 05 - A photograph of yourself two years ago. // 06 - A photograph of yourself without makeup. // 07 - A photo of yourself, not taken by you. // 08 - A photo of someone you fancy at the moment. // 09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style. // 10 - Your dream wedding. // 11 - A photo of the item you last purchased. // 12 - Your favourite movie. // 13 - What you want more than anything right now. // 14 - Your current wishlist. // 15 - Something you regret. //16 - The most beautiful picture of your best friend. // 17 - A TV show you're currently addicted to. // 18 - A photo of your house/apartment. // 19 - A photo of your handwriting. // 20 - A band/artist not many people know of, but you think should. // 21 - A photograph of the part of you that you dislike the most. // 22 - A photograph of the part of you that you like the most. // 23 - The next plan you have coming up that you're really excited for. // 24 - A song to match your mood. // 25 - A photograph of the town you live in. // 26 - A celebrity you don't like, and why. // 27 - A photo of your faviourite item of clothing. // 28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life. // 29 - What's in your make-up bag? // 30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

08 - A photo of someone you fancy at the moment.

Sier ikke akkurat neitakk til Kristian Valen ass! ;-)
spilleliste uke 32

Publisert: 13.aug.2011 @ 14:59 // Spillelister // 0 kommentarer


Sasha Lopez, Andrea D & Broono - All My People.
Rimini Project - No More Goodbye.
Vinskvetten - No E Da Helg.
Hurts - Stay.
Loona - Vamos A La Playa. 

min fredagskveld

Publisert: 12.aug.2011 @ 22:05 // Blogg // 1 kommentar

Hei.
Dagen i dag har gått veldig fort, samtidig som den har gått veldig sakte. Litt usikker på hva jeg selv mener med det, men av og til er det hele litt vanskelig å forklare. Jeg har vært på jobb i 8timer i dag, og sovet vekk 2timer og spist 1time. Jøss, for en innholdsrik dag! Nå har jeg satt meg godt til rette og skal bruke resten av kvelden til noe fornuftig.Gunslingers - Hiakktreff på Osterøy! Digger den.

Jeg sitter med musikk på anlegget, leser til lappen (eller førerkortet om du vil) og når jeg er lei av å lese, eller trenger en pause, er jeg innom finn.no å ser på bil. Kjenner meg ganske klar for å bli 18 nå, gitt! :-) Selv om det er 6mnd og noen dager til, men GUD som jeg gleder meg!  

Hva driver du med denne fredagskvelden?  

mobilblogging

Publisert: 11.aug.2011 @ 01:32 // Blogg // 0 kommentarer

Long time no see!
Jeg er egentlig litt opptatt om dagen. Jeg er ikke lenger "sykemeldt", noe som tilsier at jeg er tilbake på jobb. Etter jobb bruker jeg faktisk tiden til noe fornuftig. Jeg slenger meg ikke på sofaen, slår på tven og skrur på datan, med cola og potetgull på bordet, tvert imot. Jeg legger meg riktignok på sofaen, men der ligger jeg for å lese til lappen! Ja, var jammen på tide at jeg begynte nå. Er jo tross alt bare 6mnd til jeg kan kjøre opp, så var vel på tide at jeg begynte.
Jeg ligger for tiden i senga, og prøver å sove. Okei, har ikke prøvd hardt nok! Men uansett. Jeg har ikke så mye å fortelle for tiden. Været er grått og trist, jeg føler derfor ikke for å gå ut å ta bilder og jeg driver heller ikke med så mye annet enn å jobbe, lese og rydde, så er liksom ikke så mye å dele. Men jeg tenkte jeg kanskje skulle komme med en videoblogg snart, så følg med!!;-)


Amiga

Hva driver du med om dagen?

tusen tanker og følelser

Publisert: 07.aug.2011 @ 22:37 // marion, halling med kamera // 0 kommentarerJeg vet ikke hvordan det skal forklares sånn at noen skjønner. I hodet mitt er det nemlig kaos, og jeg skjønner ikke sånn kjempe mye selv. Hva skal jeg gjøre? Det er vel kanskje spørsmålet som går om og om igjen i hodet mitt. Jeg kjenner for tiden en ekstrem lukt av biff og løk. Potetgullet altså. Det forvirrer meg egentlig enda mer, men greit nok. 
Jeg var her om dagen lykkelig, fordi jeg har gått fra å være nr. 6 på ventelisten til bua (barn og ungdomsarbeider), til å bli nr. 2. Jeg er fortsatt lykkelig og kjenner at jeg har enda mer lyst til å gå der. Jeg har ikke lyst til å forlate den herlige gjengen jeg har blitt kjent med. Og det hjelper ikke så mye når folk sier "Et år til med deg hadde vært awesome!". Det var forresten min kjære Marius som sa det. Ååh, jeg digger han!
Men jeg spør, hvor stor er sjansen for at 2 stykker ikke møter første skoledag, eller at 2 stykker trekker seg fra linjen? Den sjansen er nok ikke så stor. Men jeg håper, og jeg håper enda mer. Jeg skal møte på skolen første skoledag, og jeg skal gå opp når jeg blir ropt opp til helsefagarbeider klassen. Men videre enn det, skal jeg ikke. Jeg er nødt for å snakke med rådgiveren. Jeg kan ikke tvinge meg igjennom et år som helsefagarbeider, jeg vet med meg selv at jeg kommer til å skulke de dagene det er praksis, og jeg kommer derfor ikke til å få året mitt fullført. Kanskje jeg skal gå der frem til høstferien og se om jeg kommer inn på bua? Det er så mange spørsmål. Og hvordan vil egentlig kroppen oppføre seg når jeg er tilbake på skolebenken? Vil jeg fremdeles være like mye syk? Må jeg igjen jobbe ræva av meg for å få en legeærklæring, men ikke få mer enn 5 dager godkjent, fordi legeærklæringen ikke innholder spesifike dager? Hva skjer egentlig videre? Jeg skjønner at jeg må ta tiden til hjelp. Det er 11dager til skolestart, så jeg må jo bare holde ut! 
 

photography - 060811

Publisert: 06.aug.2011 @ 20:20 // Photography // 12 kommentarerTjukken! ♥ 
Verdens beste Tigergutt.

Hva synes du om bildene?  

er et lite håp

Publisert: 05.aug.2011 @ 22:03 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg ble akutt litt mer lykkelig, enn hva jeg har vært den siste mnd. Jeg snakket nettopp med min kjære Marius på facebook. Han spurte om jeg hadde sjekket inntaket, og det har jeg jo ikke. Han var nr. 5 på vente listen og jeg var nr. 6. Nå har han krabbet opp til å være nr. 1 på vente listen, noe som fører til at jeg plutselig har blitt nr. 2! Hvor herlig er vel ikke det? Så jeg krysser egentlig fingra for at det er to stykker som ikke møter opp første skoledag, sånn at plassene går til Marius og meg! Sjansen for at det skjer, er kanskje ikke sånn kjempe stor, men er lov å håpe! 

Verdens råeste Marius !! ;-) Avsluttningsfest hos Liv-Tone 21.6.2011. Her i en SERIØS samtale i vinduskarmen. Ukjent fotograf! 

Hva skal du dette skoleåret? 

30 days challenge // day 07

Publisert: 05.aug.2011 @ 21:43 // 30 days challenge // 1 kommentar

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today. // 02 - What's in your bag? // 03 - A photo of your cellphone. // 04 - A day in the life, photographs taken throughout your day. // 05 - A photograph of yourself two years ago. // 06 - A photograph of yourself without makeup. // 07 - A photo of yourself, not taken by you. // 08 - A photo of someone you fancy at the moment. // 09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style. // 10 - Your dream wedding. // 11 - A photo of the item you last purchased. // 12 - Your favourite movie. // 13 - What you want more than anything right now. // 14 - Your current wishlist. // 15 - Something you regret. //16 - The most beautiful picture of your best friend. // 17 - A TV show you're currently addicted to. // 18 - A photo of your house/apartment. // 19 - A photo of your handwriting. // 20 - A band/artist not many people know of, but you think should. // 21 - A photograph of the part of you that you dislike the most. // 22 - A photograph of the part of you that you like the most. // 23 - The next plan you have coming up that you're really excited for. // 24 - A song to match your mood. // 25 - A photograph of the town you live in. // 26 - A celebrity you don't like, and why. // 27 - A photo of your faviourite item of clothing. // 28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life. // 29 - What's in your make-up bag? // 30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

07 - A photo of yourself, not taken by you. 

Pappa er den flinke fotografen! 
Det er Nesnings bunaden (hallingbunad), til de som lurer!  

jeg...

Publisert: 05.aug.2011 @ 16:42 // marion, halling med kamera // 0 kommentarer
 • Jeg spiser ikke annen fisk enn fjell ørret
 • Jeg spiser aldri, og da mener jeg aldri, det første laget på en ny hvit ost. Det smaker plastikk.
 • Jeg har bare vært i et seriøst forhold i løpet av mitt liv. Han var utro, og hadde det sikkert veldig fint med seg selv ellers.
 • Jeg stoler sjeldent på folk. 
 • Jeg har 18 søskenbarn, hvor bare 3 av dem er gutter, resten er jenter.
 • Jeg er den minste på pappa sin side, de neste er 19 og 23 (tror jeg). De fleste søskenbarna mine er voksene og har fått barn selv. 
 • Jeg kan ikke navnet på alle søskenbarna mine, og har heller ikke møtt alle sammen.
 • Jeg har en halvbror som jeg ikke aner hvem er. Har bare sett bilde av han fra han var liten, og vet hva han heter til fornavn, men aner ikke etternavnet. Jeg har heller ikke noe ønske om å finne han.
 • Jeg sover fremdeles med bamse, får ikke sove hvis jeg ikke har bamsen. 
 • Jeg har scene skrekk.
 • Jeg hater høyder, men å stå på kanten av Vøringsfossen var helt greit.
 • Jeg elsker norsk musikk. Norsk morsom musikk. Gunslingers, Kruttrøyk, Vassendgutane, Hellbillies, Plumbo, Luxus Leverpostei, Too Far Gone, Sie Gubba, Tønes, Vinskvetten osv...
 • Jeg drikker ikke alkohol.
 • Jeg liker ikke fulle mennesker, jeg er redd dem på et vis. 
 • Jeg elsker Kristian Valen. Alle ska få! 
 • Jeg klarer ikke ha korte negler på henda. Da føler jeg meg litt handicapet.
 • Jeg hater store mengder av folk. 
 • Jeg har en syk fantasi, men bruker den sjeldent til noe fornuftig.Hmm, så rar jeg er! :-)
Har du noen "jeg..." du vil dele?  

åh, for en strålende morgen

Publisert: 04.aug.2011 @ 09:18 // Blogg // 1 kommentar

God morgen bloggen, Norge, Sverige, Danmark, nei vent - VERDEN !! Morgen har vært hektisk, og når ting er hektiskt, driter jeg meg ut! Mhm, hårspray i øyet, DIGG! :-) Men kjære, jeg overlever, gjort det før og det går fort over. Egentlig har jeg ikke tid til å sitte her, må faktisk løpe nå! Skriver til dere senere i dag, da kommer outfit hvis det er et ønske! ;-)

Have a nice day!
Hva skal du i dag? 
 

natta bloggen

Publisert: 04.aug.2011 @ 00:26 // Blogg // 2 kommentarerDa tar jeg veldig enkelt kvelden. Det er vare dag i kiosken i dag, så jeg må nok nesten prøve meg på jobb igjen, etter en uke hjemme i senga! Blogges i morgen en gang! :-)
Nattabra søte lesere !!  ♥

late dager i sofaen

Publisert: 03.aug.2011 @ 20:20 // Blogg // 5 kommentarer


Blinkskudd fra min side. Tok akkurat ut tunga når bildet ble tatt. Flinke Marion! Når sånt skjer, må en liten amatør redigering til, hehe.

Jeg tilbringer for det meste dagene mine i denne sofaen. Jeg er ikke særlig imponert over været denne sommeren, så det beste er vel å ligge på rommet i kjellern, spille tetris og lese rundt om alt unødvendig på nettet. Det skal sies at jeg har jobbet mye denne ferien, men er nå "sykemeldt". Det er jeg ikke, men siden jeg er forkjøla, er det ikke noe særlig å stå i en kiosk å være hyggelig med de som stikker hodet innom for å kjøpe avisene eller en hamburger. Så jeg har sykemeldt meg selv, haha!
Når jeg tenker meg om, burde jeg egentlig finne noe å gjøre, hvis ikke risikerer jeg at kroppen min råtner i sofaen. Hadde jo vært digg det, noot!

Har du noen forslag til hva jeg kan bedrive tiden med? 

30 days challenge // day 06

Publisert: 03.aug.2011 @ 18:04 // 30 days challenge // 1 kommentar

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today. // 02 - What's in your bag? // 03 - A photo of your cellphone. // 04 - A day in the life, photographs taken throughout your day. // 05 - A photograph of yourself two years ago. // 06 - A photograph of yourself without makeup. // 07 - A photo of yourself, not taken by you. // 08 - A photo of someone you fancy at the moment. // 09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style. // 10 - Your dream wedding. // 11 - A photo of the item you last purchased. // 12 - Your favourite movie. // 13 - What you want more than anything right now. // 14 - Your current wishlist. // 15 - Something you regret. //16 - The most beautiful picture of your best friend. // 17 - A TV show you're currently addicted to. // 18 - A photo of your house/apartment. // 19 - A photo of your handwriting. // 20 - A band/artist not many people know of, but you think should. // 21 - A photograph of the part of you that you dislike the most. // 22 - A photograph of the part of you that you like the most. // 23 - The next plan you have coming up that you're really excited for. // 24 - A song to match your mood. // 25 - A photograph of the town you live in. // 26 - A celebrity you don't like, and why. // 27 - A photo of your faviourite item of clothing. // 28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life. // 29 - What's in your make-up bag? // 30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

06 - A photograph of yourself without makeup.

Haha, fant ikke noe annet.
Fritisproblemer, tror jeg de kaller det! 

det er ikke hver dag

Publisert: 03.aug.2011 @ 16:06 // Blogg // 2 kommentarer

.. jeg har lyst til å stå opp ! 
Enkelte dager kan jeg sprette opp i 9-10 tiden, men i dag? Oh no. Klokken ble vel 3 før jeg fikk rota meg ut av senga. Men si meg, skulle ikke jeg på jobb i dag? Det tror jeg. Jaja, pyttsann! Mamma bestemmer hvilken dager jeg skal jobbe, så antar at hun ikke trengte hjelp i dag!


Ååh, GOD MORGEN VERDEN !! 

Hva driver du med i dag?
Når pleier du å stå opp når det er ferie?  

hva jeg vil se på en blogg

Publisert: 03.aug.2011 @ 00:14 // Blogg // 11 kommentarer

Jeg vet det er mange som er nysgjerrig på hva man vil se på en blogg. Ingen på min blogg er nysgjerrig på hva jeg vil se på en blogg, men jeg har ingen nysgjerrig mennesker innom heller! Men jeg tenke jeg kunne fortelle hva som får meg til å bli en fast leser. 

Bilder.
Bilder er for min del ekstremt viktig. Et innlegg uten bilder, gir for meg ingen mening. Er skjeldent jeg leser et langt innlegg, hvis det ikke er bilder med.  Jeg vet jeg av og til blogger uten bilder selv, og da også lange innlegg. Men da blogger jeg enten fra mobilen (får ikke samme størrelse på bilde da), eller så er jeg sur og lei og føler derfor ikke å dele noen bilder med dere. Putt gjerne inn et random bilde, det kan nemlig være litt morsomt. (Jeg liker det litt random).

Innlegg.
"i dag sto jeg opp klokken 08:00. jeg kledde på meg. jeg gikk på kjøkkenet og lagde meg frokost. llokken 08:30 spiste jeg frokosten. brødskive med kokt skinke. klokken er nå 09:10 og jeg kjeder meg :(:(:(:(:(:(:( skal kanskje til min beste venn i dag <3<3<3<3<3<3" 
Sånt nekter jeg å lese. Jeg blir ingen fast leser om det står klokkeslettet du gjør ting, og akkurat hva du gjorde. Da ville jeg heller prøvd å finne meg et liv! Innlegg med masse smily og masse hjerter, funker ikke for meg. Sorry! Skrivefeil legger jeg meg overhodet ikke oppi, for jeg vet jeg skriver feil selv innimellom, det er menneskelig! Humor er forresten viktig i innleggene! Jeg elsker humor i innlegg.. 

Design.
Jeg klarer ikke rotete design, jeg blir kjønnsforvirret av det. (Tok i litt der..) Headere med masse bilder funker heller ikke så fint. For deg er det kanskje organisert rot, men for lesere er det bare rot. Max 3 bilder på en header. Ellers er jeg veldig glad i blogger som har en meny med litt forskjellig i. Gjerne en knapp hvor du har skrevet litt om deg selv, så blir jeg "kjent" med deg også. 

Ellers.
Setter jeg ikke så mange krav. Men jeg leser skjeldent blogger hvor skriveren er yngre enn meg. Ellers elsker jeg fotoblogger. Så, eier du en fotoblogg? Send adressen! Jeg blir GARANTERT fast leser!!  

Livet i senga, sammen med facebook og msn ♥

Hva skal til for at DU blir en fast leser på en blogg?  

30 days challenge // day 05

Publisert: 02.aug.2011 @ 19:08 // 30 days challenge // 0 kommentarer

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today. // 02 - What's in your bag? // 03 - A photo of your cellphone. // 04 - A day in the life, photographs taken throughout your day. // 05 - A photograph of yourself two years ago. // 06 - A photograph of yourself without makeup. // 07 - A photo of yourself, not taken by you. // 08 - A photo of someone you fancy at the moment. // 09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style. // 10 - Your dream wedding. // 11 - A photo of the item you last purchased. // 12 - Your favourite movie. // 13 - What you want more than anything right now. // 14 - Your current wishlist. // 15 - Something you regret. //16 - The most beautiful picture of your best friend. // 17 - A TV show you're currently addicted to. // 18 - A photo of your house/apartment. // 19 - A photo of your handwriting. // 20 - A band/artist not many people know of, but you think should. // 21 - A photograph of the part of you that you dislike the most. // 22 - A photograph of the part of you that you like the most. // 23 - The next plan you have coming up that you're really excited for. // 24 - A song to match your mood. // 25 - A photograph of the town you live in. // 26 - A celebrity you don't like, and why. // 27 - A photo of your faviourite item of clothing. // 28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life. // 29 - What's in your make-up bag? // 30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

 05 - A photograph of yourself two years ago.

BLINKSKUDD !! 
 

rommet ser ikke lenger ut som en bombe

Publisert: 02.aug.2011 @ 17:25 // Blogg // 3 kommentarer

.. fordi jeg har vært så flink å rydde det. Det er nesten utrolig. Hvor jeg fant motivasjonen til å faktisk rydde det, er jeg faktisk ikke sikker på. Mamma har utrolig nok holdt kjeft om hvor jævelig det ser ut, så var sikkert derfor jeg gjorde det, haha! Jeg hater at folk maser på meg for at jeg skal rydde mitt eget rom. Jeg har nemlig orden i rotet mitt! ;-) 
Så i skrivende øyeblikk, slapper jeg av med en snus (shame on me!), cola, leser litt blogger, snakker litt med folk og ja!

Jeg vet, jeg har verdens råeste bamse, med gul lue og greier! :-) 

Hva har du gjort så langt i dag?  

photography - hund

Publisert: 02.aug.2011 @ 00:55 // Photography // 2 kommentarerMine herlige tantebarn! <3
Hva synes du om bildene?  

30 days challenge // day 04

Publisert: 01.aug.2011 @ 15:26 // 30 days challenge // 1 kommentar

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today. // 02 - What's in your bag? // 03 - A photo of your cellphone. // 04 - A day in the life, photographs taken throughout your day. // 05 - A photograph of yourself two years ago. // 06 - A photograph of yourself without makeup. // 07 - A photo of yourself, not taken by you. // 08 - A photo of someone you fancy at the moment. // 09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style. // 10 - Your dream wedding. // 11 - A photo of the item you last purchased. // 12 - Your favourite movie. // 13 - What you want more than anything right now. // 14 - Your current wishlist. // 15 - Something you regret. //16 - The most beautiful picture of your best friend. // 17 - A TV show you're currently addicted to. // 18 - A photo of your house/apartment. // 19 - A photo of your handwriting. // 20 - A band/artist not many people know of, but you think should. // 21 - A photograph of the part of you that you dislike the most. // 22 - A photograph of the part of you that you like the most. // 23 - The next plan you have coming up that you're really excited for. // 24 - A song to match your mood. // 25 - A photograph of the town you live in. // 26 - A celebrity you don't like, and why. // 27 - A photo of your faviourite item of clothing. // 28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life. // 29 - What's in your make-up bag? // 30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

 
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
 

Jeg tar dagen i dag. Jeg vet at dagen ikke kommer til å bestå av noe mer enn cola, data og tv. Er egentlig ikke så mye å ta bilde av. Så derfor blir det cola! 

hits