september 2011

høstferie, livet smiler!

Publisert: 30.sep.2011 @ 19:21 // Blogg // 0 kommentarerLykke! Det er høstferie. 
Har ingen planer i høstferien. Tenker at det å ta livet med ro, er det absolutt beste! Eneste som er, er at jeg og mamma skal en liten tur til Gol. Også skal jeg til hudlegen på torsdag, ellers er det ingenting som skjer, noe jeg synes er veldig deilig.
Hva skal du i høstferien?

Når dette er sagt. Blogger jeg faktisk fra ny data nå. Er kjempe fornøyd med den, gleder meg til en fremtid sammen med min kjære HP Pavilion. ♥ 
Når det gjelder det forrige innlegget, skal jeg komme tilbake til hva som skjer når jeg har bestemt meg! ;-)  

lenge siden...

Publisert: 27.sep.2011 @ 00:01 // Blogg // 0 kommentarer

Hei mine kjære! 
Jeg tipper jeg egentlig har mistet de leserene jeg har hatt, og at en unnskyldning for ikke å ha blogget ikke funker så fett. Men som den snille, gode, omsorgsfulle, rettferdige jenta jeg er, skal jeg prøve å forklare hvorfor jeg ikke har blogget. Det blir kort, på en lang måte. Ja, tror det er sånn det blir! :-) 

Jeg har på mange måter litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fortalt dere en dritt, men samtidig har det vært sinnsykt godt med en pause. Jeg sitter bare med pc-en forran meg på skolen, og tro meg, da er jeg dritt lei. Når jeg kommer hjem, legger jeg meg til å sove og sover til middag. Etter middag pleier jeg å dra pappa ut av god stolen, sånn at jeg får øvelseskjørt. Neida, har ikke kræsja enda! :-) Etter en halv time- time ute på veien, er det den forbanna kassa som styrer meg. Kassa er i dette tilfelle tv-en. Men nok om det. 
Skoledagene er for meg utrolig lange. Det er derfor jeg sover så mye når jeg kommer hjem igjen. Jeg er rett og slett dø sliten. Det kan nok være mange grunner til det, men den største og aller verste er at jeg overhode ikke trives. Misforstå meg rett, jeg digger folkene i klassen og mange av lærerene er veldig gode lærere, men det er rett og slett ingen linje for meg. Jeg vil ikke bli helsefagarbeider. Det er ikke det jeg vil være om 10 år.

Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake. Nok en gang har det vært mange frustrerende stunder med tårer og resten av den gjengen der. Hva skjer om jeg slutter på skolen? Kommer jeg til å bli en latsabb? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Hvis det blir sånn at jeg slutter på skolen, skal jeg ta skole på nettet istede, så sant dette lar seg gjøre. Da er planene å ta fotpleieren, og satse på at det blir noe av meg også. Men tiden er kort, jeg må bestemme meg før høstferien som er neste uke. 1000 tanker og følelser, men jeg takler det.
(teksten forsetter under bildet)


Når alt dette er sagt, har jeg det ellers veldig bra. Jeg skal bli flinkere til å blogge og håper på mye inspirasjon i tiden fremover. Jeg skal kjøpe meg ny data denne uken og får også photoshop som jeg har ventet på siden februar. Skal bli godt! :-) Sånn utenom skole, skjer det svær lite i livet mitt. Jeg er fremdeles singel (lykke), fremdeles 17år og ja, jeg tror jeg stopper der. :-)

Har jeg mistet noen lesere?Hva ville du gjort om en linje ikke var noe for deg? 

photography - goats

Publisert: 19.sep.2011 @ 21:11 // Photography // 2 kommentarer

Fikk herlig (?) besøk i dag. En hel flåkk med geiter.. 
Hva synes du om bildene? Liker du geiter?  

lærerenes gullunge!

Publisert: 09.sep.2011 @ 15:36 // Blogg // 3 kommentarer


Nesten ihvertfall! :-) 

Da er det helg. Uken har vært kort for min del. Var syk både mandag og tirsdag, fremdeles syk, men nekter alt fravær.Men jeg henger selvsagt litt etter med lekser, ops! :-) Men som den gullungen jeg er, gjør jeg lekser når jeg offesielt har tatt helg. Men dere vet, gullunger og generelt skolelys som meg, gjør alt for at lærerene skal elske deg!

Ah, vær så snill. Se ironien i det innlegget her. Jeg er ingen gullunge og jeg er heller ikke skolelys. Men jeg gjør lekser! Så kan jo håpe på å bli det, haha! :-)

Hva driver du med nå?  

verdens beste Henrik

Publisert: 07.sep.2011 @ 19:22 // Blogg // 2 kommentarer
 Har fått 3 herlige kommentarer av verden beste og råeste gutt! Henrik ♥ 
Jeg er så glad jeg kjenner denne herlige gutten her. Henrik kan ikke beskrives, han må oppleves !!!
Savner deg super duper masse, Henrik miiin! Du er best. Love yoooou ♥ :-D 

Ææh, skulle gjerne lagt ut bilde av han. Men har ikke spurt han, og heller har jeg ikke bilde av han. Maybe later!!:-)  

2 stygge venner

Publisert: 07.sep.2011 @ 19:13 // Blogg // 0 kommentarer

Eller vent, skal jeg egentlig kalle de venner? Nå ble jeg brått litt usikker på meg selv. 

Denne vil jeg kalle et intetkjønn. Uansett hva jeg gjør, følger denne meg.. Aah, selvsagt snakker om big brother. Jeg ble VELDIG bortskjemt når jeg fikk to gratis mnd med tv2sumo. Jeg har skjønt det selv at jeg er SYKELIG opptatt av sånne reality-ting! Når jeg klarer å prestere å ligge oppe til halv 2, for å se 14 sovende personer, skjønner jeg selv at ting har gått litt vel langt. Men alikevell klarer jeg ikke helt å stoppe å glo på det. Men det desidert verste av ALT, er jo at jeg tror jeg er inni det forbanna huset. Når jeg står i dusjen, ser jeg alltid etter kamera, før jeg må slå meg i hodet å si sint til meg selv at jeg ikke er inni det forbanna huset.. 

Dette også er et intetkjønn. Jeg hater dette intetkjønnet. Alltid når den ene bokser er tom, har jeg plutselig en ny en. Hvordan i all verden skal jeg bli kvitt sånne venner? (uvenner om du vil) 
Med andre ord, 2 stygge venner det skal mye til å bli kvitt.. 

Har du slike venner?  

spilleliste uke 36

Publisert: 06.sep.2011 @ 14:56 // Spillelister // 1 kommentar

Dan Balan - Freedom.
Armin van Buuren ft. Nadia Ali - Feels So Good.
Inna & Kristine - Feeelo & Se Thelo.
Arsenie feat. Lena Knyazeva - My HeartDj Layla ft. Radu Sirbu & Armina Rosi - Party boy 

spilleliste uke 35

Publisert: 04.sep.2011 @ 14:49 // Spillelister // 1 kommentar

Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love SongDJ Pish  - Tjena TjenaFonky Fresh - Mina Tårar Blir Till Blod
Lil Rain - Adore You. 
Nasri - From a Distance. 

Her som det sies at jeg sitter på den gamle pc-en min, og at jeg faktisk har rota i veldig gamle spillelister. Men når jeg tenker over det, er det egentlig ganske mye fin/bra musikk også! :-) 

lekser, lekser, lekser

Publisert: 01.sep.2011 @ 16:35 // Blogg // 1 kommentar

Hei søtinger! 
Da var jeg hjemme fra skolen. Eller er vel egentlig en stund siden, men har ryddet bordet på rommet, sånn at jeg kunne være flink jente å gjøre litt lekser. Jeg sitter fortiden med innlevering om sengereiing.

KAOS! Hvilken bok skal jeg lese i?? 

Den skal ikke leveres før neste fredag, men er en ganske stor oppgave, så er vel best å prøve å være flink jente!! 

Hva driver du med? :-) 

hits